Ο Σισέ αναπολεί τον ΠΑΟ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε σε συνέντευξή του στο France Football ότι θέλει να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε σε συνέντευξή του στο France Football ότι θέλει να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό.«Οι αναμνήσεις μου από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ωραίες. Θα τις χαρακτήριζα καταπληκτικές! Θέλω να επιστρέψω μια μέρα στην ομάδα και σε αυτή τη καταπληκτική χώρα, η οποία στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα», είπε ο Γάλλος.

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Βρισκόμουν σε μία κομβική ηλικία. Είμαι πλέον 30 ετών. Έπρεπε να επιλέξω. Είτε θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου στην Ελλάδα, είτε θα έδινα στον εαυτό μου μία νέα πρόκληση. Ήταν ώρα να επιστρέψω δυναμικά. Αυτό ένιωσα και αυτό έκανα».

Αναφερόμενος στον λόγο που έφυγε ο Σισέ τόνισε: «Τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα επηρέασαν και τον αθλητισμό. Στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά. Συμβαίνουν παράξενα πράγματα κάπου-κάπου. Το ποδόσφαιρο ήταν αδύνατο να γλιτώσει από αυτά. Η ομάδα είχε ανάγκη να με αφήσει. Αναζήτησα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και τα κατάφερα. Επέλεξα το Καμπιονάτο και τη Λάτσιο».

Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε και στο δέσιμο που είχε από την πρώτη στιγμή με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας: «Όλες οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα έχουν κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις… ήρεμες. Η Οσέρ, η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, ο Παναθηναϊκός και τώρα η Λάτσιο, ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.