Αρκετές φορές έχουμε δει στους αγωνιστικούς χώρους φανέλες ομάδων, που μας προκαλούν απορία και συχνά-πυκνά γέλιο.

Αρκετές φορές έχουμε παρατηρήσει στους αγωνιστικούς χώρους φανέλες ομάδων, που μας προκαλούν απορία και συχνά-πυκνά γέλιο. Το Novasports.gr συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζει.

Το 1996 η Γιουνάιτεντ φόρεσε τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζήτησε στο ημίχρονο από τους παίκτες του να αλλάξουν φανέλες και να φορέσουν τις εντός έδρας, θεωρώντας πως αυτές ευθύνονταν για το 3-0 εις βάρος της ομάδας του.

Τη σεζόν 1991-1992 η Χάντερσφιλντ φόρεσε τη συγκεκριμένη εμφάνιση επηρεασμένη μάλλον από το rave κύμα της εποχής.

Ενώ η Τσέλσι συνδύασε αρκετά χρώματα το 1995 για να καταφέρει να δημιουργήσει τη συγκεκριμένη φανέλα.

Η Σκάνθροπ Γιουνάιτεντ φόρεσε αυτή την εμφάνιση στις αρχές της δεκαετίας του 90 και επηρέασε αρκετές άλλες ομάδες, μια εκ των οποίων ήταν και η Νόριτς, η οποία φόρεσε μια παρόμοια εμφάνιση στους εντός έδρας αγώνες της το 1992.

Πάμε τώρα στην εμφάνιση της ομάδας «Royal Engineers», η οποία πήρε μέρος στον πρώτο τελικό του αγγλικού κυπέλου, κόντρα στην Κένινγκτον Οβαλ. Η πρώτη ματιά σου φέρνει στο μυαλό φυλακισμένους μιας άλλης δεκαετίας. Στον τελικό του Λονδίνου, ηττήθηκαν 1-0.

Είχε ψηφιστεί ως μια από τις χειρότερες φανέλες στην ιστορία της Κόβεντρι και είχε προκαλέσει αντιδράσεις τη διετία 1981-1983. Η δικαιολογία ήταν πως έπρεπε να τονιστεί ο σπόνσορας.

Σε στυλ πιζάμας, η φανέλα της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ τη σεζόν 1986-1987.

Το «ουράνιο τόξο» της Μπόχουμ το 1997.

Και η αφηρημένη τέχνη της Μπιλμπάο την ίδια χρονιά.

Η Ουέλβα φόρεσε την περσινή σεζόν μια πουά εμφάνιση, προκαλώντας αρκετά γέλια στην Ισπανία.

Ιστορική πλέον είναι η εμφάνιση του Χόρχε Κάμπος από το παγκόσμιο κύπελλο του 1994.

Η συγκεκριμένη φανέλα ανήκει στους Κολοράντο Καρίμπους και τη φόρεσαν το 1978 στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη ομάδα έχασε τα 22 από τα 30 ματς που έδωσε εκείνη τη χρονιά.

Αρκετά χρόνια αργότερα, η μόδα δεν έχει αλλάξει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όπως φαίνεται και από τη φανέλα της Σαν Χοσέ Κλας.