Αντρέ Γκρέι: Ντεμπούτο απέναντι στον Νεϊμάρ, γκολ απέναντι στον Ρονάλντο (video)

Η μέχρι τώρα πορεία του Αντρέ Γκρέι, του πρώην επιθετικού του Άρη που συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Ριάντ

Με τον κύκλο να κλείνει στον Άρη -και να είναι φανερό αυτό- ο Αντρέ Γκρέι συνεχίζει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία (η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του στο instagram) και στην Αλ Ριάντ.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός που δεν είχε καταφέρει στον Άρη να δώσει λύση στο θέμα του γκολ, συνεχίζει σε ένα Πρωτάθλημα που και αυτή τη σεζόν έχει προσελκύσει μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Σε ό,τι αφορά στον Γκρέι (το ρεπορτάζ στο αγγλικό Τύπο αναφέρει ότι παίρνει εκεί όσα περίπου έπαιρνε και στον Άρη) έχει παίξει 8 παιχνίδια και έχει πετύχει τρία γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ντεμπούτο το έκανε απέναντι στην Αλ Χιλάλ (απέναντι στον Νεϊμάρ, πριν τον τραυματισμό του) και το πιο πρόσφατο γκολ ήταν απέναντι στην Αλ Νασρ και στον Ρονάλντο στο παιχνίδι που ο Πορτογάλος συμπλήρωσε 1200 παιχνίδια στην καριέρα του. 

Ο Γκρέι έδωσε συνέντευξη στους “Times”.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Για τους περισσότερους παίκτες όμως τα χρήματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Δεν υπάρχει διαφορά με την Premier League, υπό την έννοια ότι από τη μια υπάρχουν κορυφαίοι σύλλογοι με σπουδαίους παίκτες και μεγάλα μπάτζετ και από την άλλη, υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι”

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η οικογένειά του δεν έχει πάει ακόμη (έχει δύο κόρες, δίδυμες) αλλά έχουν θετική εντύπωση από τότε που επισκέφτηκαν τη χώρα. “Τα παιδιά μου όπως και τα ανήψια μου, κυκλοφορούσαν. Βλέπεις παιδιά στο πάρκο μετά που νυχτώνει και γυναίκες έξω μόνες τους τη νύχτα, νιώθουν ασφάλεια. Αυτό δεν το έχεις στην πατρίδα”. 

Ρωτήθηκε για αυτό που συζητιέται ότι μέσω του αθλητισμού αμβλύνονται άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα. Μεταξύ άλλων, είπε: “Ο κόσμος πάντα έχει να πει κάτι για τους παίκτες που έρχονται εδώ και για αυτό που αποκαλούν “ξέπλυμα” αλλά από τη μεριά που το βλέπω εγώ, μην πετάς πέτρες αν ζεις σε γυάλινο σπίτι”, χρησιμοποιώντας μια φράση που -στα αγγλικά- παραπέμπει -και σημαίνει- να μην κρίνεις κάποιον για λάθη σαν να μην κάνεις εσύ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.