Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης και τα είπε σε πολύ καλό κλίμα για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Θωμάς Γιώτας.

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης και τα είπε σε πολύ καλό κλίμα για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Θωμάς Γιώτας. Η συνάντηση με τον Ιωαννίδη έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς πέραν του ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, του προτάθηκε, προ ημερών, να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου και μάλιστα εν λευκώ!

Λόγω των εκλογών, ο κ. Ιωαννίδης, δεν μπορεί να απαντήσει τώρα σε αυτή την πρόσκληση- πρόκληση, ωστόσο οι άνθρωποι του Αρη τον «πρεσάρουν» στενά, προκειμένου να εκμεταλλευθούν όσο μπορούν την παρουσία του.

Ο Ιωαννίδης, έχει την πρόθεση να βοηθήσει στο θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, ακόμη και στην εξεύρευση επενδυτή ή χορηγών. Μάλιστα το σενάριο που κυκλοφορεί πως «κυοφορείται» κίνηση με επικεφαλής τον «ξανθό», μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.