Γαλλική γκρίνια για τον Τζεμπούρ

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στον ΑΠΟΕΛ, με τους αναγνώστες να αφήνουν αιχμές για την επιλογή του.

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στον ΑΠΟΕΛ, με τους αναγνώστες να αφήνουν αιχμές για την επιλογή του. Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρονου παίκτη είχαν εκδηλώσει και οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάλαγα.


Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βιάζεται να βρει μια νέα πρόκληση και εξιτάρεται από την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με την Ελσίνκι στον 3ο προκριματικό (πρώτο παιχνίδι, 2-2 στη Φινλανδία)».


Μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν το σχετικό δημοσίευμα, υπήρχαν και επικριτικά σχόλια για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Εθνικού Αστέρα, Ατρομήτου, Πανιωνίου, ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Μερικοί από αυτούς τόνισαν πως ο Αλγερινός πηγαίνει σε μια άγνωστη ομάδα. Παράλληλα, αρκετοί αναγνώστες έσπευσαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια, τόσο για την παρουσία του Αλγερινού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.