Με καινούργια ιστοσελίδα από την 1η Μαρτίου η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απέκτησε νέα σύγχρονη ιστοσελίδα.

Τη λειτούργησε για λίγο καιρό μαζί με την «παλιά» προκειμένου να ολοκληρώσει τη μορφή της, αλλά από αύριο Παρασκευή 01/03 κρατά στον κυβερνοχώρο μόνο το καινούργιο και σύγχρονο ψηφιακό της σπίτι. Στην ίδια διεύθυνση www.httf.gr θα εμφανίζεται πλέον το νέο site (το www.new.httf.gr είχε δημιουργηθεί προσωρινά), το οποίο έρχεται να βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση και την πληρέστερη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του αθλήματος σε όλη τη χώρα.

Η ιστοσελίδα είναι εύχρηστη, ευέλικτη, διαθέτει πιο μοντέρνο lay out και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις. Παρουσιάζει πολλές δυνατότητες, όπως είναι η ενσωμάτωση βίντεο, φωτογραφιών, ημερολογίων και χαρτών. Ήδη έχουν προστεθεί νέες εφαρμογές σε σχέση με την έως τώρα ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., μάλιστα στο υπομενού της καρτέλας “ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ”, αλλά και στο κάτω μέρος του νέου site μπήκε χάρτης με τα ενεργά σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τις αίθουσες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να βρει πιο εύκολα έναν χώρο κοντά του.

Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι όποιο από τα σωματεία – μέλη διαπιστώσει ότι δεν είναι καταχωρημένο, τα στοιχεία που υπάρχουν δεν είναι σωστά ή θέλει να προστεθούν κάποιες πληροφορίες και θέλει να εμφανιστεί στον χάρτη μπορεί να επικοινωνήσει με την ομοσπονδία και να δώσει τα βασικά στοιχεία. Ιδανικά, προτείνεται κάθε αίθουσα σωματείου να καταχωρηθεί ξεχωριστά στους χάρτες Google με λεπτομέρειες λειτουργίας, επικοινωνίας και φωτογραφίες και μετά να ειδοποιηθεί η ΕΦΟΕΠΑ προκειμένου να προστεθεί στον χάρτη της. 

Επίσης στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας εμφανίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα μέσω του ημερολογίου της google ανά μήνα, στο υπομενού της καρτέλας “ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ” υπάρχει ημερολόγιο με τις προσεχείς διοργανώσεις, ενώ σε ευκρινές σημείο υπάρχουν μαζί με των κεντρικών γραφείων και οι διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας των Τοπικών Επιτροπών της Βόρειας Ελλάδας και της Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου.

Η νέα ιστοσελίδα είναι χορηγία της εταιρίας Mediterra Institute. Με τη φιλοδοξία ότι με την ελκυστική της εικόνα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες της θα ανταποκριθεί και στις δικές σας απαιτήσεις και προσδοκίες, σάς ευχόμαστε καλή περιήγηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.