Το ΣΕΦ γίνεται πρώτη φορά σταθμός στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΦΟΕπΑ

Στην 9η χρονιά τους (με τη σημερινή μορφή διεξαγωγής) τα αναπτυξιακά τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα έχουν για 1η φορά ως σταθμό το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Νοεμβρίου, η ομοσπονδιακή αίθουσα θα «ντυθεί» με τα ωραιότερα χρώματα και για τον πετυχημένο θεσμό, με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις κατάλληλες συνθήκες για τους πολυάριθμους αθλητές των μικρών ηλικιών. Το 1ο όπεν στο ΣΕΦ είναι παράλληλα το 2ο από τα συνολικά 6 που θα γίνουν στη σεζόν 2022-2023. Έχει δε, το ίδιο μεγάλη ανταπόκριση, με αυτή που συνάντησε ο Βόλος πριν από 4 βδομάδες. Οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν και πάλι τις 200, καθώς στις τελικές δηλώσεις είναι 212 αθλητές και αθλήτριες από 49 σωματεία όλης της χώρας. Επίσης κατέστη δυνατό και σε αυτό το τουρνουά να σχηματιστούν οι 8 από τις 10 κατηγορίες, που κλασικά προκηρύσσονται. Μόνο οι Νέοι άνδρες και οι Νέες γυναίκες μένουν εκτός, κάτι ωστόσο, που συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Οι 212 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 35 εφήβους, 17 νεάνιδες, 42 παίδες, 26 κορασίδες, 47 παμπαίδες, 14 παγκορασίδες, 25 μίνι παμπαίδες και 6 μίνι παγκορασίδες. Εκτός φυσικά από την Αθήνα θα έχουν αθλητές σωματεία από την Πάτρα, την Τρίπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Χίο, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τα Τρίκαλα και την Καστοριά.

Σχεδόν όλα τα τοπ ονόματα των συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών θα είναι παρόντα στο φαληρικό στάδιο και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες.  Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Στάθης Μανωλόπουλος στους εφήβους, η Κατερίνα Αλεξούδη και η Μαρία Δημητρίου στις νεάνιδες, ο Γιάννη Κούτρα και ο Γιώργος Κοσμάς στους παίδες, η Μαύρα Κοντοπούλου και η Άλκηστις Κασίμη στις κορασίδες, ο Αναστάσιος Φουσέκης και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης στους παμπαίδες, η Δέσποινα Δημητρίου και η Αθανασία Γκόγκα  στις παγκορασίδες, ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης και ο Μάριος Σερίδης στους μίνι παμπαίδες και η Βασιλική-Μαρία Καραγεώργου και η Αθανασία Κιντή στις μίνι παγκορασίδες. Σύμφωνα με τη φετινή αλλαγή στα αναπτυξιακά ένας αριθμός φαβορί αποφεύγει τη διαδικασία των γκρουπ και βρίσκεται απευθείας στα κυρίως ταμπλό (στην Αθήνα αυτό θα γίνει σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τη μικρότερη).

Θα χρησιμοποιηθούν 16 τραπέζια και το πρόγραμμα θ’ αρχίσει και τις δύο ημέρες στις 09:00. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή στις 16:20. Σήμερα Παρασκευή 18/11 η αίθουσα των αγώνων θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση στο διάστημα 18.00 – 20.30.

Τέλος, η ΕΦΟΕπΑ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «για την αποφυγή συνωστισμού στις κερκίδες και στον χώρο αγώνων, οι αθλητές που δεν αγωνίζονται θα αποχωρούν από την αίθουσα. Ειδικότερα οι Παμπαίδες και οι Παίδες θα αποχωρήσουν από την αίθουσα με την λήξη των ωραρίων τους το Σάββατο στις 13.00.
Η αναμονή των αθλητών, γονέων, φιλάθλων, γενικά, για το αγωνιστικό ωράριο ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα γίνεται στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας».

Επίσης για τη στάθµευση οχημάτων ο συντονιστής διευθυντής του ΣΕΦ Παναγιώτης Κουτσογιάννης έχει ενημερώσει ότι «λόγω της κρισιµότητας των αγώνων του Σαββάτου 19.11.22, ΟΣΦΠ ΠΑΟ (Μπάσκετ Γυναικών Α1) και ΟΣΦΠ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Μπάσκετ Ανδρὠν Α1) καθώς και της ασφάλειας των οχημάτων ΙΧ, ο χώρος στάθµευσης των οχημάτων του ΡαΓΚίΠΟ Α θα παραμείνει κλειστός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.