Μεγάλη αποστολή οι Σάρισες Φλώρινας στο Zegin Open στη Β. Μακεδονία- Χάλκινο μετάλλιο η Άμπα στις γυναίκες έως 19 ετών

Στην πόλη Berovo της Βόρειας Μακεδονίας διοργανώθηκε επιτυχώς το Σαββατοκύριακο 17 και 18/09 το 1o διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του τοπικού σωματείου Zegin και οι Σάρισες Φλώρινας το τίμησαν δεόντως.

Η απόσταση από τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων δεν είναι μεγάλη, ο σύλλογος της Φλώρινας θέλησε να αξιοποιήσει την καλή ευκαιρία για χρήσιμα διεθνή τεστ και οργάνωσε αποστολή με 9 αθλητές και αθλήτριες! Όλοι τους νεαροί σε ηλικία και τους καθοδήγησε ο Ούγγρος προπονητής των Σαρισών Μαρκ Πινκ. Μαζί με τη χρήσιμη εμπειρία ο σύλλογος πήρε κι ένα μετάλλιο από το επονομαζόμενο «Table Tennis Tournament ZEGIN OPEN 2022». Το κατέκτησε η διεθνής νεάνιδα Δέσποινα Άμπα με την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών μέχρι 19 ετών. Το σωματείο της Φλώρινας παρουσίασε τη Δευτέρα ρεπορτάζ από το τουρνουά και την ελληνική παρουσία και το παραθέτουμε:

Το Σαββατοκύριακο 17-18/9/2022 οι Σάρισες συμμετείχαν στο διεθνές όπεν “Table Tennis Tournament ZEGIN OPEN 2022” που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος. Εκτός από τους αθλητές της οικοδέσποινας χώρας και των Σαρισών πήραν μέρος αθλητές και από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Κόσοβο.

Την ελληνική αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές μας Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη και Νεστορία Χρυσοστομίδου, Σωτήρης Μούσιας, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Ζαχαρίας Ελσάμι και Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής. Τα παιδιά συνόδευαν ο προπονητής Μαρκ Πινκ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Σαμπαλής και το μέλος Παναγιώτης Σωτηρίου.

Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες κάτω των 19 και αντρών-γυναικών. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κατηγορία Κ19 για τα αγόρια και τα κορίτσια. Τα παιδιά μας τα πήγαν εξαιρετικά. Η Δέσποινα Άμπα ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία της. Τέσσερα ακόμα παιδιά βρέθηκαν στην 8άδα διεκδικώντας μετάλλιο, όμως δεν τα κατάφεραν: Γεωργία Σπανού, Αλεξία Μάλο, Ζαχαρίας Ελσάμι και Σωτήρης Μούσιας. Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου και η Νεστορία Χρυσοστομίδου σταμάτησαν στην 16άδα.

Την Κυριακή έγιναν οι αγώνες των αντρών-γυναικών. Σαφώς η αποστολή των μικρών μας παιδιών ήταν πιο δύσκολη. Κοντά στα μετάλλια έφτασε μόνο η Δέσποινα Άμπα που αποκλείστηκε στην 8άδα. Στην 16αδα σταμάτησαν οι Αλεξία Μάλο, η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου.

Συμπερασματικά, οι αγώνες αποτέλεσαν μία πολύ ευκαιρία για τον προπονητή μας να «δει» τα παιδιά αγωνιστικά μετά από την προετοιμασία που προηγήθηκε και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για τα παιδιά ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές/τριες. Η διεθνής αυτή εμπειρία θα τους φανεί χρήσιμη για την αθλητική τους ανάπτυξη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ “ TT ZEGIN OPEN 2022”

ΑΝΔΡΩΝ

Milenkovik Milosh (SRB)

Karabaxhaku Fatih (KOS)

Petrovik Djordje (SRB), Stanojkovski Kristijan (NMK)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Hasanova Damla (BUL)

Draganova Kristina (BUL)

Nikolov Uce- Ameljia (NMK), Radak Sara (SRB)

ΑΝΔΡΕΣ Κ19

Karabaxhaku Fatih (KOS)

Volkanoski Teodor (NMK)

Jakimovski Aleksandar (NMK), Petrovik Djordje (SRB)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ19

Hasanova Damla (BUL)

Radak Sara (SRB)

Despina Ampa (GRE), Stojanovska Ana (NMK)

Η διοίκηση των Σαρισών συνεχάρη τα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθειά τους, ευχαρίστησε τους διοργανωτές «για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των αγώνων», όπως και δύο χορηγούς «για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της αποστολής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.