Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με το Europe Trophy γυναικών  (vid)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατέκτησε την Κυριακή το Europe Trophy γυναικών 2022 κι έγραψε ιστορία στην επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς έγινε το πρώτο ελληνικό σωματείο στο άθλημα, που φτάνει στην κορυφή ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η τελική φάση έγινε στο Χάβιροφ της Τσεχίας και οι «πράσινες» έκαμψαν στον τελικό τη Μουράβσκι Κρουμλόφ από τη διοργανώτρια χώρα με 3-1. Δύο νίκες πέτυχε η Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ, μία η Κατερίνα Τόλιου, ενώ οριακή ήττα γνώρισε ενδιάμεσα η Σλοβένα Άνα Τοφάντ. Στον πάγκο ήταν ο Λευτέρης Μάκρας. 

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε θριαμβευτής το βράδυ της Κυριακής από την Τσεχία έχοντας στα χέρια το κύπελλο του 1ου Europe Trophy.

Η WEB TV της ΕΦΟΕπΑ ήταν στην άφιξη για ρεπορτάζ και πλάνα (μαζί με εικόνα από το Χάβιροφ με αγωνιστικές στιγμές και την απονομή του επάθλου), καθώς η επιτυχία της γυναικείας ομάδας του σωματείου είναι ιστορική, με το πρώτο τρόπαιο ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό διασυλλογικό κύπελλο να απηχεί σε όλη την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας.

Στην υποδοχή ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές.

Δηλώσεις στην κάμερα της ομοσπονδίας έγιναν από την Κατερίνα Τόλιου, τον Λευτέρη Μάκρα και τον επικεφαλής της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Φυσικά δεν γύρισαν στην Αθήνα οι ξένες αθλήτριες Σάντρα Πέργκελ και Άνα Τόφαντ.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.