Επίσημο: Στη Βαρέζε ο Σκόλα (vid)

Τι κι αν διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του; Ο Λουίς Σκόλα δεν το βάζει κάτω και συνεχίσει την τεράστια καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαρέζε. 

Τι κι αν διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του; Ο Λουίς Σκόλα δεν το βάζει κάτω και συνεχίσει την τεράστια καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαρέζε

Ο Αργεντινός θρύλος του μπάσκετ, μετά από μία σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο, έμεινε ελεύθερος και παρότι υπήρχαν φήμες πως ίσως να αποχωρούσε από την ενεργό δράση, εκείνος διέψευσε ξανά τους πάντες.

Αποδέχτηκε την πρόταση της Βαρέζε και οι φίλαθλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν τουλάχιστον για ακόμη μία χρονιά. Και αυτό διότι η συμφωνία με την ιταλική ομάδα περιλαμβάνει οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. 

“Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσθέσουμε έναν παίκτη σαν τον Λουίς Σκόλα. Πραγματικά πιστεύουμε πως η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει εντός και εκτός παρκέ“, δήλωσε ο GM της Βαρέζε, Αντρέα Κόντι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.