Ενίσχυση για το Περιστέρι

Στην απόκτηση του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου προχώρησε ο Γ.Σ. Περιστερίου.

Στην απόκτηση του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου προχώρησε ο Γ.Σ. Περιστερίου. Οι «πρίγκιπες» των δυτικών προαστίων που αγωνίζονται φέτος στη Β’ Εθνική έχουν σα στόχο την άνοδο στην Α2 και αυτό δείχνουν και οι κινήσεις τους.

Λίγο μετά το τέλος της σεζόν το Περιστέρι είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Νϊκου Πρίτσου, αποδεικνύοντας ότι σκοπεύει να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τις τρύπες στο ρόστερ του. Ο Γεωργοπαπαδάκος είναι προσωπική επιλογή του προπονητή του ΓΣΠ, Νάσου Χούμπαυλη.

Η ανακοίνωση:

Ο  27χρονος και ύψους 1.90 μ. γκαρντ είναι «γεννημένος σκόρερ» και στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά την «κυανοκίτρινη» φανέλα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Η επιστροφή του στο Περιστέρι, αποτελεί προσωπική επιλογή του Νάσου Χούμπαυλη, που εμπιστεύεται απόλυτα το «φονικό ένστικτο» του πρώην παίκτη του Αμύντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Περιστέρι, μια ομάδα που έχω ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Ο σύλλογος είναι επαγγελματικός και από τους ελάχιστους που σου δίνει την ευκαιρία να ασχολείσαι μόνο με το μπάσκετ. Βλέπω ότι γίνεται μια νέα, σοβαρή προσπάθεια και ελπίζω ότι με υγεία και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Γεωργοπαπαδάκος.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, συνεχίζεται με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να δουλεύουν με προγραμματισμό σε όλους τους τομείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.