Ο Καλαμπάκος συνεχίζει στον πάγκο του Μεσολογγίου- Απόρριψη πρότασης Μαργέτη στον Πανιώνιο

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Ντίνος Καλαμπάκος θα είναι προπονητής του Μεσολογγίου με στόχο την δεύτερη άνοδο της ομάδας στην Basket League.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής του Μεσολογγίου και την επόμενη σεζόν 2021-22 στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Basket League, στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στην μεγάλη κατηγορία. Αφενός ο Καλαμπάκος έχει «δεθεί» με τον σύλλογο του Μεσολογγίου και θα παραμείνει κάτοικος της πόλης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αφετέρου έχει κριθεί ως ο καταλληλότερος για την επαναφέρει ξανά στην Α1 κατηγορία, έχοντας αποδείξει ότι είναι «μετρ» των ανόδων.

Η ανακοίνωση του Μεσολογγίου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για ένα ακόμη χρόνο.
Τα τρία χρόνια που είμαστε συνοδοιπόροι αγωνιστικά, ο coach Καλαμπάκος έγινε μέλος της οικογένειας και της πόλης μας. Οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αναποδιές μας έδεσαν, μας πείσμωσαν και μας δίδαξαν πολλά.
Έτσι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε να σχεδιάσουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το επόμενο ταξίδι, μαζί.
Καλή δύναμη coach».

«Όχι» Πανιωνίου στον Μαργέτη-Πιθανή νέα πρόταση

Στον Πανιώνιο, η ομάδα μπάσκετ που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής κατηγορίας την επόμενη περίοδο, καθώς η πανδημία ακύρωσε την φετινή, ύστερα από την διεξαγωγή τεσσάρων παιχνιδιών, η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη συλλόγου απέρριψε την πρόταση που είχε κάνει ο επιχειρηματίας, Αντώνης Μαργέτης για την από κοινού διοικητική ανάληψη της ακαδημίας μπάσκετ και της ανδρικής ομάδας. Στη ανακοίνωση του «κυανέρυθρου» συλλόγου, αναφέρεται ότι απορρίφθηκε η πρόταση που είχε δεχτεί. Δεν αποκλείεται ο Μαργέτης να επανέλθει με νέα πρόταση ανάληψης μόνο για την ομάδα ανδρών.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, πήρε την απόφαση να απορρίψει την προσφορά του Αντώνη Μαργέτη τόσο για την εκμετάλλευση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου όσο και για εκείνη της εμπλοκής του στα διοικητικά του ανδρικού τμήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.