Ρούλα Μούλη: «Θέλω πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

Η Ρούλα Μούλη, μίλησε στο Instagram live του Novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη. Η αρχηγός Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αναφέρθηκε στην απόφαση να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πως οι «πράσινοι» μπορούν να μειώσουν την ψαλίδα από τον Ολυμπιακό και το όνειρό της με το «τριφύλλι».

Η Ρούλα Μούλη, μίλησε στο Instagram live του Novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη. Η αρχηγός Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αναφέρθηκε στην απόφαση να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πως οι «πράσινοι» μπορούν να μειώσουν την ψαλίδα από τον Ολυμπιακό και το όνειρό της με το «τριφύλλι».

Η Ελληνίδα αθλήτρια χαρακτήρισε όνειρο να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό, ενώ μιλώντας για την Euroleague, κατέθεσε την άποψή της, τονίζοντας πως θα ήταν λάθος να συνεχιστεί.

Αναλυτικά

Σε βλέπω χαμογελαστή. Έκανες πολύ γυμναστική στην καραντίνα
Έκανα πολύ προπόνηση αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Όταν ένας αθλητής έχει συνηθίσει να κάνει προπόνηση όλη μέρα, είναι δύσκολο να μην κάνει τίποτα. 
 

Πως σχολιάζεις την απόφαση για διακοπή;
Ήταν σωστή απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα γιατί θα ήταν δύσκολο να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε αγώνα. Ακόμα και προπόνηση να κάναμε θα υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί οι ομάδες δεν θα ήταν ίδιες. Θα ήταν δύσκολο και ψυχολογικά να μπει σε αυτό το καλούπι ξανά. Εκφράζει τις περισσότερες αθλήτριες αυτή η απόφαση. 

Πόσο μεγάλη είναι η ζημιά για μια αθλήτρια να μην παίξει 5-6 μήνες. 
Δεν είναι σα να τραυματίζεται αλλά είναι μεγάλη ζημιά. Τελειώναμε μέσα Μαΐου κάναμε προπονήσεις μέχρι Ιούλιο και μετά καθόμασταν ένα μήνα. Ακόμα δεν έχουμε ακουμπήσει μπάλα μετά από2 μήνες. Πρέπει να μπούμε τώρα να σταματήσουμε ξανά και πάλι από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο.  Θυμάμαι ένα πρωτάθλημα με την Τερψιθέα που έπρεπε να κάτσω πέντε μήνες. Έπρεπε να ξεκουραστώ μόλις δύο μέρες. Και ήταν υπερβολικά δύσκολο.

Αν υπάρχουν παίκτριες που δεν έχουν κάνει προπόνηση και πάνε να κάνουν ξαφνικά τα έχουν χάσει όλα. Πρέπει να κάνουν τα πάντα από την αρχή. 
 

Θα είναι το πιο περίεργο πρωτάθλημα;
Ναι γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει, τι προετοιμασία θα κάνουμε, αν θα υπάρξει πάλι lockdown, έτσι δεν ξέρει ο γυμναστής τι πρόγραμμα να βγάλει. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από την πολιτεία. Είμαστε λίγο έως πολύ στον αέρα. 

Είναι εφικτό  να παίξουν στην Euroleague?
Δεν είναι εφικτό. Πως θα γίνει από τη στιγμή που δεν μπορούν να ταξιδέψουν; Πως θα παίξουν; Θα κάνει ζημιά στις ομάδες.

Τι χρονικό περιθώριο χρειάζονται για να μπουν ξανά;
Σίγουρα κάνουν προπονήσεις κάποιοι που είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Για μένα θέλουν πάνω από ένα μήνα.  Είναι πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι.  Είδαμε πως ακόμη και στην Μπουντεσλίγκα υπάρχουν τραυματισμοί. Υπάρχει ένας χιαστός. Εύχομαι να μην γίνει η Euroleague αν και την αγαπώ. 

Η άποψη σου για την πορεία του Παναθηναϊκού. Φτάσατε σε υψηλό επίπεδο. 
Από την φετινή σεζόν μου μένει η επιστροφή στην κατηγορία. Ήμασταν κοντά στην κορυφή και αυτό που θα μου μείνει, είναι πως ήμασταν οικογένεια. Αν έβλεπε κανείς και πως μας υποστήριζε ο κόσμος ήταν κάτι μοναδικό, συγκινητικό. Θα μου μείνει η συνεργασία με την κυρία Καπογιάννη, την Κωστάκη, την οποία κάποτε είχα αντίπαλο.

Έχεις κάνει πλάνα για τη νέα σεζόν; 
Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Διακαής πόθος ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Η κόουτς Καπογιάννη βάζει ψηλά τον πήχη. 

Πως μπορεί να μειωθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό για να πάει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή;
Έχει γεμάτο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη εμπειρία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. 

Εμένα η καρδιά μου ανήκει στον Παναθηναϊκό. όταν έπαιξα για πρώτη φορά στον Τάφο του Ινδού αντίπαλος του Παναθηναϊκού, είχα πει πως σε αυτή την ομάδα θέλω να έρθω. Αν παίξεις στον Παναθηναϊκό δεν θες να πας αλλού. Είναι φοβερό το συναίσθημα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Μάκης Κουτσονικόλας έχει κάνει το γήπεδο σπίτι του. Είναι δίπλα μας συνέχεια. Αγαπάνε όλοι την ομάδα. Οι ξένες να ξέρετε έφυγαν κλαίγοντας. 

Ζήσατε τα βήματα εξυγίανσης. Ακούγεται πως ίσως ο Γιαννακόπουλος φύγει από την ομάδα
Όταν ακούς φήμες πάντα υπάρχει ανησυχία. Ο Γιαννακόπουλος αγαπάει την ομάδα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει τα πάντα για τον σύλλογο. Έζησα και την προ Γιαννακόπουλου εποχή και την μετά. Δίνει την ψυχή του και κάνει τα πάντα με την καρδιά του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα φύγει γιατί δεν αντέχει χωρίς τον Παναθηναϊκό
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.