Λεπενιώτης: «Έρχονται τα καλύτερα»

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της κατάκτησης του double, εντός και εκτός γηπέδου.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης έστειλε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του double και τόνισε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της “ερυθρόλευκης” ομάδας είναι ότι αποτελεί «δεμένη οικογένεια».

Το μήνυμα του:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του double! Ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη αγωνιστική σεζόν και η τεράστια προσπάθεια όλων ανταμείφθηκε με τον καλυτερο δυνατό τρόπο. Η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας ειναι το γεγονός οτι ο οργανισμός αυτός είναι μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, από τους προέδρους, το αγωνιστικό staff, τους εκπληκτικούς παίκτες μας ως το ακούραστο προσωπικό της ΚΑΕ και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους φιλάθλους μας για την πίστη, την υπομονή και την υποστήριξη τους σε αυτή την ομάδα, τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται!!!!» ήταν το μήνυμα του General Manager των Πειραιωτών στα social media.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!