Γιασικεβίτσιους: «Ο Πρίντεζης κέρδισε τον σεβασμό όλων»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα εξήρε τον χαρακτήρα του Γιώργου Πρίντεζη και υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του εκτιμήθηκε από όλους τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη και κυρίως τον χαρακτήρα του αρχηγού του Ολυμπιακού, μίλησε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, χαρακτηρίζοντας τον “Πριντ” ως τον πιο “cool” τύπο που κέρδισε τον σεβασμό των οπαδών των αντιπάλων ομάδων.

«Ο Γιώργος είναι τρομερός τύπος, κέρδισε τον σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του. Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό και λέγαμε ότι ο Πρίντεζης μπορεί να έρθει στο Ολυμπιακό στάδιο και να μην τον προσέξει κανένας. Θα μπορούσε να κάτσει και να δει το παιχνίδι σαν ένας απλός φίλαθλος. Εμείς αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα!» είπε ο Λιθουανός προπονητής και κατέληξε:

«Όλοι οι φίλαθλοι τον σέβονται απεριόριστα. Το κατέκτησε αυτό με την συμπεριφορά του. Δεν προκάλεσα ποτέ και ενώ είναι φανατικός Ολυμπιακός.

Το ίδιο ένιωθα και εγώ ως αντίπαλός του, όταν ήμουν παίκτης και τώρα ως προπονητής. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο κουλ τύπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.