Α2: Περίπατος για Ολυμπιακό, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πολύ εύκολα τον Αμύντα στο βοηθητικό του ΣΕΦ και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Πατρών στην Ελευθερούπολη, «πάτησε» κορυφή στην Α2. Δείτε τι έγινε στα 4 σημερινά ματς της 3ης αγωνιστικής του β' γύρου της Α2.

Στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής του και με εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κέρδισε 78-58 τον Αμύντα. Αυτή ήταν η 13η νίκη των «ερυθρόλευκων» που παλεύουν με τον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδο στα «σαλόνια» της Basket League. MVP ο Πέτρος Μελισσαράτος με 14 πόντους, άξιοι συμπαραστάτες του οι Στάθης Παπαδιονυσίου (12 πόντους) και Απόλλων Τσόχλας (10 πόντους).

Η Ελευθερούπολη έβαλε στοπ στον Απόλλωνα Πατρών! Η ομάδα του Νίκου Βετούλα γνώρισε την 3η ήττα την φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι τακτικής, και πλέον έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας, τον Ολυμπιακό. MVP για τους Βορειοελλαδίτες ο Στέλιος Χάλαρης (17 πόντους), ο οποίος ήταν επίσης ο x-factor και ο άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη Δημάκου (19 πόντους). Έμεινε πολύ χαμηλά για τα δεδομένα του ο Απόλλωνας, ο οποίος δεν ήταν εύστοχος και δεν βρήκε αντίδοτο στην καλή άμυνα των γηπεδούχων (68-61).

Στο ΜΕΤΣ, το γηπεδούχο Παγκράτι πάτησε το… πόδι στο γκάζι και δεν επέτρεψε στην Καρδίτσα να μπει στην εξίσωση του αγώνα (87-75). Ένα ροζ φύλλο αγώνα, που αν μη τι άλλο το χρειαζόταν οι «ροσονέρι» για να φτάσουν τις 9 νίκες και να «πιάσουν» στην βαθμολογία τον Αμύντα και την Καρδίτσα (ρεκόρ 9-6). Κορυφαίοι των νικητών οι Θοδωρής Ονάσογλου (17 πόντους) και Μάριος Δόξας (24 πόντους).

Ο Πανερυθραϊκός στο καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι της αγωνιστικής, πέρασε από το κλειστό του Αγίου Θωμά με «εκατοστάρα» (96-103). Μία εμφάνιση-statement για το συγκρότημα του κόουτς Χουχουλή, το οποίο προερχόταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο αρχηγός Αναστάσης Καλλιανιώτης ήταν εκπληκτικός για ακόμα ένα ματς (27 πόντους), ενώ ο Πάνος Φιλιππάκος τον ακολούθησε με 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ολυμπιακός – Αμύντας 78-58
Ελευθερούπολη – Απόλλωνας Πάτρας 68-61
Μαρούσι – Πανερυθραϊκός 96-103
Παγκράτι – Καρδίτσα 87-75


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.