Αντετοκούνμπο: «Είμαι ευτυχισμένος που βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του Μιλγουόκι»

«Όλοι αξίζουν να γιορτάσουν αυτόν τον τίτλο. Το Μιλγουόκι δεν κουράστηκε να περιμένει και τώρα όλοι είμαστε ευτυχισμένοι» συμπλήρωσε ο Greek Freak, ενώ ο αδελφός του, Θανάση ακολουθεί με το αυτοκίνητο του το διώροφο λεωφορείο, επειδή βρίσκεται ακόμα στο πρωτόκολλο του κορονοϊού.

H χαρά και η ευτυχία που είναι αποτυπωμένες στα πρόσωπα όλων των πολιτών του Μιλγουόκι, στην διάρκεια της παρέλασης των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Μπακς, είναι τα μεγαλύτερα δώρα ευτυχίας που βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Είναι η ψυχική ευφορία που νιώθει κάθε φίλαθλος του Μιλγουόκι για τον τίτλο που περίμενε, πενήντα χρόνια, όλη η πόλη για να γιορτάσει.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ και πολυτιμότερος παίκτης των τελικών κόντρα στους Σανς, είπε την ώρα της παρέλασης των Μπακς ότι «είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει και είμαι χαρούμενος που βλέπω χαρούμενους ανθρώπους. Οικογένειες να είναι εδώ και να βγάζουν φωτογραφίες. Από την άλλη αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε κάτι τόσο σπουδαίο γι’ αυτήν την πόλη. Και είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι είναι εδώ και γιορτάζουν μαζί μας».

Για τον αδελφό του, Θανάση που ακολουθεί την παρέλαση μέσα από το αυτοκίνητο του, γιατί ακόμα βρίσκεται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, ο Γιάννης είπε: «Είμαι χαρούμενος που είναι και ο Θανάσης μαζί μας. Αξίζει και εκείνος να ζήσει αυτήν την εμπειρία. Όπως το αξίζουν όλοι…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.