Γκαγκαλούδης: «Κερδήθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποτελεί μπροστάρη στις προσπάθειες που γίνονται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και μετά την απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις, πήρε θέση μέσω των social media. 

Ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου με πολυετή καριέρα στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας αναφέρθηκε στην απόφαση να αρχίσουν εκ νέου οι προπονήσεις των ομάδων της Α2 με στόχο την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος άμεσα.

Ο «Γκάγκα» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media υποστήριξε ότι κερδήθηκε απλώς μία μάχη και όχι ο πόλεμος αφού το «λουκέτο» σε Β’-Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα παραμένει.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι: «Οι αγώνες κερδίζονται με αγώνες… Η Α2 άνοιξε… Για αρχή… Για προπονήσεις… Όμως αν δεν ανοίξει όλο το μπάσκετ ότι κάναμε θα είναι μια αποτυχία… Μια μάχη κερδήθηκε όχι ο πόλεμος… Δεν είναι μόνο η Α2… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα ξαναμπώ στο γήπεδο και θα δω τα φιλαράκια μου αλλά θα είμαι περήφανος όταν θα μπουν όλα τα παιδιά στα γήπεδα… Είμαστε χιλιάδες.. Θα τα καταφέρουμε….»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.