Συμφιλίωση on camera για Ο’ Νιλ και Μπράιαντ (video)

Οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, βάζοντας τέλος στην κόντρα τους, η οποία κρατούσε από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, βάζοντας τέλος στην κόντρα τους, η οποία κρατούσε από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, ο Ο’ Νιλ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη του για τη συμπεριφορά του. Και οι δυο θυμήθηκαν στιγμές από την κοινή τους θητεία στους «λιμνανθρώπους», ενώ υπογράμμισαν πως αυτοί ήταν το καλύτερο δίδυμο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Ο’ Νιλ δήλωσε για την προτροπή του Μπράιαντ να πάρει το βραβείο του MVP, που είχαν κερδίσει από κοινού στο All Star Game του 2009: «Μου είπες εκείνη την στιγμή να πάρω το τρόπαιο και να το δώσω στον γιο μου τον Σαρίφ. Τότε κατάλαβα ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Πολλές φορές μέχρι τότε με την κόντρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο, ξέρει ότι επειδή μου άρεσε να μιλάω, θα έλεγα κάτι κακό. Όταν όμως το έκανες αυτό, ενώ δεν χρειαζόταν να το κάνεις, είπα στον εαυτό μου: ‘Ευτυχώς κέρδισα τρία πρωταθλήματα με αυτό τον τύπο. Αλλά μάλλον ήμουν μ… ας μαζί του».

Στη συνέχεια, ο Μπράιντ αποκάλυψε πως ήταν κοντά στους Σικάγο Μπουλς το καλοκαίρι που έφυγε ο Ο’ Νιλ από τους Λέικερς: «Νόμιζα ότι θα φύγω εγώ. Είχα πάει μάλιστα αρκετές φορές στο Σικάγο για να κοιτάξω για σπίτι. Και ξαφνικά μία μέρα έμαθα ότι παραχωρήθηκε με ανταλλαγή και κατάλαβα ότι οι Lakers αποκλείεται να δώσουν και τους δυο μας το ίδιο καλοκαίρι».

Στη συνέχεια ο Μπράιαντ συμπλήρωσε: «Αλήθεια δεν ήθελα αυτή την κουβέντα. Δεν ήθελα να λένε ότι κέρδισα μόνο με τον Σακ. Τα ίδια λένε για τον Τζόρνταν και τον Πίπεν και τον Μάτζικ Τζόνσον με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Για αυτό και σκέφτηκα να φύγω τότε, μέχρι που οι Λέικερς αποφάσισαν να σε παραχωρήσουν με ανταλλαγή».

Ο Ο’ Νιλ τόνισε από την πλευρά του για τη σχέση που είχαν οι δυο τους: «Κανένα άλλο δίδυμο δεν είχε τις δικές μας διαφωνίες. Ούτε ο Τζόρνταν με τον Πίπεν, ούτε ο Μάτζικ με τον Τζαμπάρ. Εμείς δεν αγκαλιαζόμασταν, αλλά όταν μπαίναμε στο παρκέ τα ξεχνούσαμε όλα. Για αυτό θεωρώ ότι ήμασταν ίσως το καλύτερο δίδυμο».

Ο Μπράιαντ έκλεισε την κουβέντα εκφράζοντας μια επιθυμία: «Θα ήθελα πολύ να παίξουμε κόντρα στους Μπουλς του 1991 – τους οποίους ο Τζόρνταν θεωρεί την καλύτερη ομάδα που έπαιξε – ή τους Λέικερς της εποχής του Showtime. Ή τις φετινές ομάδες. Ο κόσμος λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, αλλά ξεχνάει ότι με εσένα κοντά στο καλάθι ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό».

Τα σχετικά βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.