Eπιβεβαιώθηκε το «αντίο» της Χίμκι στην VTB

To πρακτορείο Tass ανέφερε ότι η Χίμκι έστειλε επιστολή στην «λίγκα» για την αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Η Χίμκι που είχε κόστος 30 εκατομμυρίων ευρώ στην φετινή Euroleague και στην VTB, «εξαφανίζεται» από τον «χάρτη» του ρωσικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τους έξι τελευταίους μήνες, την οδήγησαν στην αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Βαλτικής, ύστερα από την αγωνιστική απαξίωση της στην Εuroleague.

H Χίμκι αποκλείστηκε από την πρώτη φάση των play offs (προημιτελικά) της VTB, με δυο ήττες από την Λοκομοτίβ Κούμπαν και όπως έκανε γνωστό το πρακτορείο TASS, έστειλε επιστολή στην «λίγκα» για την μη δήλωση συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

To ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι: «Η λίγκα έλαβε επιστολή από τη Χίμκι με την οποία η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του 2021-22, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών εγγυήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.