Συμφωνία Ηρακλή-Ριζούλη για συμμετοχή σε οποιαδήποτε κατηγορία πρωταθλήματος

Ο Θεσσαλός επιχειρηματίας αποχώρησε από την Λάρισα και αναλαμβάνει τον Ηρακλή.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής και ο επιχειρηματίας Θόδωρος Ριζούλης συμφώνησαν σε συνεργασία για την ομάδα μπάσκετ του “Γηραιού», είτε αυτή αγωνισθεί στην Basket League, έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί αυτό μετά τον υποβιβασμό της, είτε στην Α2 κατηγορία, όπως είναι και το πιθανότερο.

Ο κ. Ριζούλης συναντήθηκε με τον επικεφαλή της διοικούσας επιτροπής της ομάδας μπάσκετ και πρώην παίκτη και προπονητή της, Λευτέρη Κακιούση και συμφώνησαν στην από κοινού λήψη των αποφάσεων για τις κινήσεις δήλωσης συμμετοχής του Ηρακλή στην επόμενη σεζόν.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Λάρισας, αποχώρησε οριστικά από το μπάσκετ των Θεσσαλών, λόγω της συνολικής μη ανταπόκρισης τοπικών φορέων, επιχειρηματιών και φιλάθλων στο κάλεσμα που είχε κάνει, μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα για την περαιτέρω στήριξη της ομάδας μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ριζούλη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107.4”:

«Η δική μου παρουσία θεωρώ ότι θα είναι στο 50% των αποφάσεων μαζί με τον Λευτέρη Κακιούση και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που ανέλαβαν το Τμήμα, για να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην ομάδα. Δεν θα είναι one man show…

Έχω διαπιστώσει πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ ο κόσμος. Είχε κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια…Κρατάμε χαμηλούς τόνους, θέλει δουλειά και υπομονή. Η συμφωνία μας με τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι και για την Α1 και για την Α2.

Διαπιστώσαμε ότι μας έχουν αποκλείσει από την Α1. Θα κάνουμε μια τελική προσπάθεια, με πολύ λίγες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξουμε στην Α2. Με υπομονή, συνεχίζουμε και η χρονιά θα περάσει γρήγορα. Αν χτίσουμε μία καλή ομάδα σε λίγους μήνες μπορεί να είμαστε στην Α1. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι δυνατό και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει για τον κόσμο του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.