Mε Σλούκα στο «ΑΕGEAN Aκρόπολις» η Εθνική, εν αναμονή για Παπαγιάννη

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις της Εθνικής (14/8), ενώ ο σέντερ του Παναθηναϊκού ενδέχεται να παίξει σ' έναν από τους τρείς αγώνες του τουρνουά στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Ανδρών ύστερα από τα δυο φιλικά παιχνίδια με την Ισπανία (νίκη στην Αθήνα, ήττα στην Μαδρίτη), συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των δυο προκριματικών αγώνων με την Σερβία (25/8, Βελιγράδι, NOVA) και το Βέλγιο (28/8, ΟΑΚΑ, NOVA), καθώς και για την συμμετοχή της στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 (1-18/9). Το επόμενο τέστ της Εθνικής, είναι το ετήσιο τουρνουά «AEGEAN Aκρόπολις» στο ΟΑΚΑ (17-19/8), με την συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Γεωργίας, της Πολωνίας και της Τουρκίας.

Ο Κώστας Σλούκας που δεν έπαιξε και στα δυο φιλικά με την Ισπανία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, επιστρέφει στις προπονήσεις της Εθνικής την Κυριακή (14/8) και μπορεί να υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο διεθνής πλει μέικερ δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του και θα ακολουθήσει τους εντατικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να προπονείται ατομικά με ειδικό πρόγραμμα και να κάνει αποθεραπεία, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παίξει στο προσεχές τουρνουά και ενδεχομένως να δοκιμάσει, εφόσον αισθάνεται καλά και με την ιατρική συγκατάθεση, να αγωνισθεί σ’ έναν από τους τρείς αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.