Τρινκέρι: «Θα τα χάσουμε όλα, αν συνεχίσουμε να μιλάμε για τoν αποκλεισμό στην Euroleague»

H Μπάγερν συνετρίβη από τη Ούλμ με διαφορά 34 πόντων (64-98), στο Μόναχο και ο τεχνικός των Βαυαρών, μίλησε για το ψυχολογικό «άδειασμα» των παικτών του, ενώ είχε έξι σημαντικούς απόντες.

Η εντός έδρας συντριβή της Μπάγερν από την Ούλμ με διαφορά 34 πόντων για το γερμανικό πρωτάθλημα (33η αγ.), πέντε ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Final-4 στο Game 5 των πλει οφ της Euroleague, με αντίπαλο την Αρμάνι, αποτέλεσε… αναγκαστική «προσγείωση» για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι.

Η Μπάγερν που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 24 νίκες-9 ήττες, πίσω από Άλμπα Βερολίνου και Λούντβιγκσμπουργκ, δέχτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο 35 πόντους από τους φιλοξενούμενους και σκόραρε, μόλις, 18!

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ρεαλιστής στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι και αφού παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του έχουν «αδειάσει» ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να συνέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

«Η σεζόν της EuroLeague τελείωσε. Και για όλους τους κατανοητούς λόγους, πρέπει να πω ότι το παιχνίδι με την Ούλμ, ήταν ένα πολύ κακό επίτευγμα. Ήμασταν απαράδεκτοι, αλλά αυτή είναι τώρα η πραγματικότητα: Μια αδύναμη ομάδα, χωρίς ενέργεια και την επιθυμία να παίξουμε άμυνα. Χωρίς το ελάχιστο που απαιτείται για να είναι ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να βρεθεί μια νέα ισορροπία, να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και να επιστρέψουμε στις δυνατότητες μας. Θα υπάρξουν οι τέσσερις πρώτοι για το κύπελλο και μετά τα πλέι οφ σε δέκα ημέρες. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για την Euroleague. Η σεζόν ήταν καταπληκτική και υπέροχη, πήγαμε πέρα ​​από τα όριά μας και είχαμε μια φανταστική διαδρομή. Αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα, μέρα με τη μέρα» ήταν τα λόγια του Τρινκέρι.

Μπορεί η Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι να είχε σημαντικές απουσίες 6 παικτών, όπως οιΟυάιλερ, Μπαμπ, Μπόλντγουιν, Ρέινολντς, Λούτσιτς και Ζίπσερ, αλλά δεν κράτησε ούτε τα…προσχήματα και συνετρίβη από την έκτη ομάδα της βαθμολογίας.

Διασωθέντες του «ναυαγίου» της Μπάγερν ήταν οι Αμέιζ (15π.) και Ραντόσεβιτς (11π.) και Τζόνσον (9π.)

Για τους νικητές, ο Κοπέιν ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.