Η αποστολή της Εθνικής Αυστραλίας

Τη Δευτέρα (28/07) έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Αυστραλίας για το Μουντομπάσκετ του 2014 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

Τη Δευτέρα (28/07) έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Αυστραλίας για το Μουντομπάσκετ του 2014 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.


Απών από αυτή θα είναι ο Άντριου Μπόγκουτ αλλά το «παρών» θα δώσουν τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Άρον Μπέινς, ο οποίος στο παρελθόν μάλιστα είχε αγωνιστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας.


Η δωδεκάδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέϊ Λεμάνις αποτελείται από τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, επτά από την Ευρώπη και μόλις έναν από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας.


Αναλυτικά οι εκλεκτοί:


Ντέιβιντ Άντερσεν (Στρασβούργο), Κάμερον Μπέρστοου (Σικάγο Μπουλς), Άρον Μπέινς (Σαν Αντόνιο Σπερς), Ράιαν Μπρέκχοφ (Μπεσίκτας), Μάθιου Ντελαβέντοβα (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ντάντε Έξουμ (Γιούτα Τζαζ), Άνταμ Γκίμπσον (Αντελαΐντ 36ερς), Κρις Γκούλντινγκ (Σαραγόσα), Τζο Ινγκλς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Νέιθαν Τζαβάι (Γαλατάσαραϊ), Μπροκ Μότουμ (Μπολόνια), Μπραντ Νιούλεϊ (Γκραν Κανάρια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.