Α2: Ο «κακός χαμός», 9 ομάδες δεν θέλουν επανέναρξη!

Εννιά ομάδες της Α2 ενημέρωσαν την ΕΟΚ πως αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για να γίνει η πολυπόθητη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος!

Οι παίκτες έδωσαν τεράστιο αγώνα για να επιστρέψουν στο επάγγελμα τους, δηλαδή στο παρκέ. Μαζί τους και ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Όμως, όλη η προσπάθεια κινδυνεύει να πάει στον… βρόντο. 9 ομάδες, πιο σωστά 9 διοικήσεις, ενημέρωσαν την ΕΟΚ πως αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα των συμβολαίων και των ταξιδιών (ο ΠΣΑΚ έχει μεριμνήσει για τα χρήματα των απαραίτητων τεστ ανίχνευσης του Covid-19).

Δηλαδή περισσότερες από τις μισές ομάδες (9/16) δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην επιθυμούν την επιστροφή στη δραστηριότητα, τουλάχιστον για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι εννιά αυτές ομάδες είναι οι εξής: Αγρίνιο, ο Αμύντας, ο Οίακας Ναυπλίου, το Παγκράτι, ο Τρίτωνας, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, η Δάφνη Δαφνίου και η Καβάλα.

Οι διοικήσεις διαμαρτύρονται αφού οι Ακαδημίες που αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων τους έχουν βάλει «λουκέτο» εδώ και 3,5 μήνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.