Πιτίνο: Διαφωνώ με τις κατηγορίες

Σχεδόν... ακαριαία, λίγο μετά τη γνωστοποίηση του κατηγορητηρίου του NCAA για παραβάσεις κανονισμών, ο Ρικ Πιτίνο τοποθετήθηκε δημόσια με μια γραπτή ανακοίνωση του.

Σχεδόν….ακαριαία, λίγο μετά τη γνωστοποίηση του κατηγορητηρίου του NCAA για παραβάσεις κανονισμών, ο Ρικ Πιτίνο τοποθετήθηκε δημόσια με μια γραπτή ανακοίνωση του στην οποία αναφέρει τα εξής:
“Το NCAA εξέδωσε ειδοποίηση καταγγελιών και ισχυρίζεται ότι υπέπεσα σε παραβάσεις επιπέδου ΙΙ. Διαφωνώ κατηγορηματικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο που απαιτείται για αυτό το θέμα μέσα από τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με την δημοσιοποίηση πληροφοριών στα θέματα αυτά, δεν θα κάνω άλλο σχόλιο για το ζήτημα μέχρι να λυθεί”. Το κολέγιο του Αϊόνα, με το οποίο έχει συμφωνήσει ο Αμερικανός τεχνικός, εξέδωσε και αυτό ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής: “Είμαστε ενημερωμένοι για την έκθεση. Το NCAA έχει μία διαδικασία για να γνωστοποιεί τις κατηγορίες.Πριν την πρόσληψη του κόουτς Πιτίνο πραγματοποιήσαμε μία επισταμένη έρευνα. Στηρίζουμε τον κόουτς Πιτίνο και περιμένουμε να ανταποκριθεί μέσα από αυτή την διαδικασία”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.