Ράφτινγκ ο Γιόκιτς και…φασολάκια ο Μίροτιτς

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ έγινε αντιληπτός, αυτή την φορά, από άλλους ράφτερς και αποθεώθηκε, ενώ ο Ισπανός παίκτης βοήθησε την γιαγιά του...

Ο Νίκολα Μίροτιτς κάνει διακοπές στην Σερβία και εξετάζει τις προτάσεις που του έχουν γίνει για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά την απομάκρυνση του από την Μπαρτσελόνα, αλλά δείχνει να μην βιάζεται για την επόμενη ομάδα του.

Ο “Μίρο” δεν έχει αποδεσμευτεί από τους Καταλανούς και διεκδικεί εξ’ ολοκλήρου τον τελευταίο χρόνο του παχυλού συμβολαίου του. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ακόμα και αν καταλήξει σε ποιά θα αγωνίζεται στην επόμενη σεζόν.

Με τι ασχολείται ο πολιτογραφημένος Ισπανός παίκτης στον ελεύθερο χρόνο του; Επισκέφθηκε την γιαγιά του και καθάρισε φασολάκια για να την βοηθήσει. Δημοσίευσε την φωτογραφία και έγινε viral.

«Αν κάποιος αναρωτιέται πού είμαι και τι κάνω» ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε…

«Mvp, mvp» για τον Γιόκιτς στο ποτάμι

Παράλληλα, ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει τις διακοπές του στη Σερβία και μετά τα άλογα, έκανε ράφτινγκ και την κολύμβηση σε ποτάμι. Μαζί με την παρέα του, ο Σέρβος σταρ των Ντένβερ Νάγγετς έκανε… κουπί και όταν έγινε αντιληπτός από πλήρωμα άλλης βάρκας, αποθεώθηκε ακούγοντας το γνωστό σύνθημα «MVP, MVP» και χαμογελαστός ο “Τζόκερ” τους απάντησε με ένα νεύμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.