«Γιορτή» του μπάσκετ, ο τελικός Εφήβων στην Λέσβο

Η παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου αποτέλεσε το μήνυμα φροντίδας της ΕΟΚ στις ακαδημίες των συλλόγων.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λέσβο διεξήχθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος εφήβων της ένωσης και δημιουργήθηκε το…αδιαχώρητο από τους φίλους του αθλήματος που συρρεύσαν για να παρακολουθήσουν την διεκδίκηση του τίτλου, τον οποίο κατέκτησε η Αθλητική Λέσχη, νικώντας 63-55 τον Ήφαιστο, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας απέμεινε τα μετάλλια στους δυο παίκτες των δυο φιναλίστ.

Οι δηλώσεις του κ. Λιόλιου:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στη Λέσβο, μίλησα με τις ομάδες, είδα ότι υπάρχει όρεξη, διάθεσή και πάθος και νομίζω ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και πρόσθεσε: “Το μήνυμα για το μέλλον το δίνουν οι παίκτες και ο κόσμος που κατέκλυσε το γήπεδο. είναι η καλύτερη, το μπάσκετ ζει, αναπνέει, έχει μέλλον.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι μόνο ενωμένοι, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και κυρίως φίλαθλοι μπορούμε να το ανεβάσουμε. Εμεις σαν Ομοσπονδία δίνουμε κίνητρα στις ομάδες για να αναπτύξουν τις υποδομές τους.


Σημασία έχει με τον σχεδιασμό και τη συνεργασία των ομάδων να αυξηθεί η βάση των παιδιών που παίζουν μπάσκετ και αγόρια και κορίτσια και αυτό θα συμβάλλει πολύ στο να γίνουν και νέα προπονητήρια για να φιλοξενήσουν το άθλημα. Είχα δώσει μια υπόσχεση στις εκλογές ότι θα γυρίσω όλη την Ελλάδα, να επικοινωνήσουμε με τις ομάδες και να ακούσουμε τα θέλω τους.

Όσο πιο κοντά είμαστε στις ομάδες τόσο πιο πολύ δίνουμε κίνητρο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για το μέλλον του μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.