Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 81-72: Έφυγε για Βελιγράδι με οδηγό τον Λαπροβίτολα (hls)

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατάφερε να λυγίσει τους μαχητικούς Βαυαρούς και να κλείσει ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου.

H Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” την Μπάγερν Μονάχου στο 5ο ματς της σειράς ανάμεσα στις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 81-72 και να παίρνει την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πάλεψε αρκετά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο της αλλά στην συνέχεια η εικόνα και η ροή του αγώνα άλλαξε.

Το τρίτο δεκάλεπτο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ο Νίκολα Μίροτιτς αρχικά και στην συνέχεια ο εντυπωσιακός Λαπροβίτολα άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση και έβαλαν πολύ μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες των Βαυαρών.

Μόλις οι διαφορές έγιναν διψήφιες υπέρ των γηπεδούχων όλα έγιναν πιο απλά μέσα στο παρκέ, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι προσπάθησε και πάλι να επιστρέψει με κάποιες ατομικές εξάρσεις του Οθέλο Χάντερ με την κατάσταση πλέον όμως να είναι μη αναστρέψιμη και τους Καταλανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στο FinaL Four του Βελιγραδίου.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Λαπροβίτολα που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους ενώ άλλους 20 σημείωσε ο Μίροτιτς. Ο Νικ Καλάθης βοήθησε και αυτός σημαντικά με 10 πόντους και 5 ασίστ. Στην άλλη πλευρά πρώτος σκόρερ ήταν ο Χάντερ με 18 πόντους με τον Γιάραμαζ να προσθέτει άλλους 17.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 13-18, 29-15, 21-20.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.