Φασούλας: «Ο Γιάννης Αλεξόπουλος θα βοηθήσει με την πείρα του στην αναδιοργάνωση του μπάσκετ»

Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ» καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ που απαριθμεί τα περισσότερα σωματεία-μέλη από όλες τις άλλες ενώσεις του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος ανακοίνωσε, την Παρασκευή (15/5) την συμπόρευση του με τον Παναγιώτη Φασούλα, στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ (30/5) και ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας, «Πρώτα το Μπάσκετ», τον καλωσόρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το όνομα του Αλεξόπουλου είναι συνώνυμο με τον όρο «ερασιτεχνικό μπάσκετ».

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, απαριθμεί τα περισσότερα σωματεία-μέλη σε όλη την Ελλάδα και λόγω αυτού του γεγονότος, πριν από 15 χρόνια, συστάθηκε η ΕΣΚΑΝΑ για τα σωματεία της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

«Ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύει τη λέξη «ερασιτεχνικό μπάσκετ» στην Αττική, συντάσσεται με δήλωσή του στο πλευρό της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Η υποψηφιότητα του για μέλος ΔΣ της ΕΟΚ, με την μακρόχρονη πορεία του στο χώρο του μπάσκετ ως παράγοντας και Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής – ΕΣΚΑ, θα βοηθήσει με την πείρα και τις γνώσεις του την αναδιοργάνωση του αθλήματος.

Καλώς ήλθες Γιάννη Αλεξόπουλε,

Παναγιώτης Φασούλας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.