Η συμβουλή του Μπατίστ στον Χάινς για την πρώτη συμμετοχή του σε Final-4

O Αμερικάνος...undersize σέντερ θα γίνει με την Αρμάνι Μιλάνου, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο Final-4, έχοντας 9 παρουσίες.

Συμβουλές από τον Μάικ Μπατίστ είχε λάβει ο Κάιλ Χάινς πριν παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε Final-4 της  Euroleague, με τον Ολυμπιακό (2012, Kωνσταντινούπολη) προκειμένου να μπορούσε να ανταποκριθεί στην ανταγωνιστικότητα της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο undersize σεντερ (1.98) του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ και της Aρμάνι, «εκτόξευσε» την πορεία του στην διοργάνωση, ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου με τους «ερυθρόλευκους» και θα παίξει στο ένατο Final-4, με την Αρμάνι, ενώ έχει κατακτήσει, μέχρι τώρα, 4 τρόπαια (δυο με τον Ολυμπιακό και δυο με την ΤΣΣΚΑ)

Ο Χάινς μίλησε στο ιταλικό περιοδικό «Tuttorsport», μετά την πρόκριση της Αρμάνι Μιλάνο και ανέφερε: «Η εμπειρία είναι σημαντική στα Final Four. Θυμάμαι ότι πριν το πρώτο μου Final Four ζήτησα συμβουλές από τον φίλο μου, τον Μάικ Μπατίστ, του Παναθηναϊκού, επειδή είχε κατακτήσει πολλά τρόπαια. Μου είπε απλώς ένα πράγμα: “Πρέπει να εμπιστευτείς αυτά που έχεις κάνει, να επαναλάβεις αυτά που έχεις κάνει όλη την σεζόν. Και να μην ξεχνάς να απολαύσεις την στιγμή”. Και είχε δίκιο».

Ο Χάινς είναι πλέον ο Αμερικανός με τις περισσότερες παρουσίες σε Final 4, ξεπερνώντας τον Τζέι Αρ Χόλντεν (8 συμμετοχές).

«Κάθε παίκτης σκέφεται το μέλλον του, αλλά σίγουρα δεν περιμένει κάτι τέτοιο, κάτι που δίνει νόημα στην δουλειά σου. Κάθε σεζόν είναι και πιο δύσκολη, πιο κουραστική» κατέληξε ο Χάινς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.