Βίρτους-Ούνικς 100-107: “τεράστια” νίκη-πρόκριση για την Ούνικς του Πρίφτη (hls)

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε 107-100 την Βίρτους στην Μπολόνια, προκρίθηκε στον τελικό του Eurocup και παράλληλα εξασφάλισε συμμετοχή στην Ευρωλίγκα για την προσεχή σεζόν.

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε 107-100 την Βίρτους στην Μπολόνια, προκρίθηκε στον τελικό του Eurocup και παράλληλα εξασφάλισε συμμετοχή στην Ευρωλίγκα για την προσεχή σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με την Βίρτους χάρις στο εμφατικό ξεκίνημα του Τεόντοσιτς προηγήθηκε με 8 πόντους στην πρώτη περίοδο, αλλά γρήγορα η Ούνικς επέστρεψε στο ματς και το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε 48-46 υπέρ των Ιταλών.

Οι Ρώσοι όμως παρά το σοβαρό τραυματισμό του Μόργκαν, πάτησαν γκάζι στην τρίτη περίοδο και προηγήθηκαν με 10 πόντους 56-66. Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς κυνηγούσε έκτοτε, αλλά δεν είχε αντίδοτο στις πληγές που άφηναν οι Σμιθ και Μπράουν.

Η τελική αντεπίθεση έγινε με Μπελινέλι, η Βίρτους μείωσε στους 4 στο τελευταίο λεπτό, αλλά τότε ήρθε ένα τρίποντο του Κάναν από το κέντρο για να κάνει το 92-99 και να τελειώσει την υπόθεση νίκη.

Η ομάδα του Πρίφτη είχε 5 διψήφιους με τον Σμιθ να βάζει 24 πόντους. Παράλληλα ενώ είχε 5 λάθη στα πρώτα 7 λεπτά έκανε μόνο 4 στα υπόλοιπα 33, μοιράζοντας και 21 ασίστ.

Οι 25 πόντοι του Τεόντοσιτς και οι 24 του Μπελινέλι δεν έφτασαν στην Βίρτους η οποία είχε μόλις 2 ήττες σε ολόκληρη τη σεζόν και οι 2 στη σειρά των ημιτελικών με την Ούνικς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.