Khabib Nurmagomedov: Τέλος εποχής (pics – vid)

Ο αήττητος πρωταθλητής (29-0) της lightweight και καλύτερος MMAer, Khabib Nurmagomedov ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Ο αήττητος πρωταθλητής (29-0) της lightweight και καλύτερος MMAer, Khabib Nurmagomedov ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στη μητέρα του, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Δευτερόλεπτα μετά την άνετη νίκη του εις βάρος του Justin Gaethje τον οποίο κέρδισε με υποταγή στο δεύτερο γύρο λύγισε και γονατιστός στο κέντρο του ρινγκ ξέσπασε σε κλάματα. Ο Nurmagomedov ήταν δεδομένο πως δύσκολα θα ξεπερνούσε τον θάνατο του πατέρα του και μέντορα του αφού η σχέση τους ήταν κάτι περισσότερο από πατέρα και γιού. Ο Khabib ήταν καθαρά δημιούργημα του πατέρα του, που με την πλέον σκληρή προετοιμασία από πολύ μικρή ηλικία “έφτιαξε” τον απόλυτο αθλητή, τον GOAT του ΜΜΑ. Με 29 νίκες και καμιά ήττα στο κορυφαίο μαχητικό event ο Nurmagomedov ολοκληρώνει μια μυθική καριέρα. Μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν ξαναέρχομαι χωρίς τον πατέρα μου. Όταν μου πρότειναν τον αγώνα με τον Τζάστιν, μίλησα για τρεις μέρες με την μητέρα μου. Δεν ήθελε να παλέψω χωρίς τον πατέρα μου. Του υποσχέθηκα πως θα είναι ο τελευταίος αγώνας μου». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.