Ο θρύλος του muay thai Ταϊλανδός Saenchai δηλώνει Ολυμπιακός (pic)

Όπως είναι λογικό, ο Μαρσέλο αποτελεί, μαζί με τον Χάμες, τις μεγαλύτερες "διαφημίσεις" για τον Ολυμπιακό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο θρύλος του παγκόσμιου Μουάι Τάι Saenchai, καλεσμένος του Χρήστου Παπαναγιώτου για ένα σεμηνάριο από εκείνα που σπάνια βλέπουμε στη χώρα μας.

Από το 1988 μέχρι σήμερα, ο αριστερόχειρας Saenchai έχει ένα τρομερό ρεκόρ με 372 αγώνες, έχουντας 321 νίκες εκ των οποίων οι 41 με νοκ άουτ, 2 ισοπαλίες και 49 ήττες.

Ο Ταϊλανδός είναι αήττητος σε 45 σερί παιχνίδια από το 2014 και μετά, έχοντας αγωνιστεί σε 15 διαφορετικές χώρες και σε μερικές από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως όπως τα ‘Yokkao’, Thai Fight’, ‘Toyota Marathon’ και πολλές άλλες.

Αν και Ταϊλανδός και ταγμένος στις μαχητικές τέχνες ο Saenchai δηλώνει οπαδός του ποδοσφαίρου το οποίο παρακολουθεί όποτε μπορεί. Εκείνο όμως που αποκάλυψε στον Χρήστο Παπαναγιώου ήταν κάτι που ξάφνιασε τον Έλληνα propomoter, αφού ο Saenchai του ζήτησε αν γίνεται να δει από κοντά παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ναι, ο GOAT του Muay Thai πέρα από το ότι δηλώνει ποδοσφαιρόφιλος, είναι και υπιστηρικτής της ομάδας του Πειραιά.

Έχει δει παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ίντερνετ και αυτό ξεκίνησε ότι έγινε παγκόσμια είδηση η απόκτηση του Μαρσέλο απ’ τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι δύο αστέρες στα αθλήματά τους είναι φίλοι κι έχουν επικοινωνία μέσω των σόσιαλ μίντια, ο Ταϊλανδός είναι θαυμαστής του Βραζιλιάνου κι αυτός έφερε και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Το κακό είναι πως η επιθυμία του δεν θα μπορούσε να ικανοποιηθεί και να δει απο κοντά παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στο Περισότερι και τη Δευτέρα ο Saenchai επιστρέφει στην πατρίδα του. Όμως ο Χρήστος Παπαναγιώτου δεν θα μπορούσε να αφήσει τον θρύλο του Muay Thai να φύγει με παράπονο κι έκανε δώρο στον Saenchai μία φανέλα του Ολυμπιακού.

Saenchai
Ο Χρήστος Παπαναγιώτου την ώρα που δίνει τη φανέλα στον Saenchai


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.