Παγκόσμιο Κύπελλο Λουκέρνης: Σε τέσσερις τελικούς τα ελληνικά κουπιά με στόχο… το βάθρο

Το «εισιτήριο» για τέσσερις τελικούς που θα διεξαχθούν την Κυριακή (9/07) στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης, εξασφάλισαν τα ελληνικά κουπιά.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Ντούσκος και τα δίδυμα των Αναστασιάδου-Μπούρμπου, Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου-Κοντού, θα επιδιώξουν ν΄ ανέβουν στο βάθρο των νικητών σε μία άκρως απαιτητική διοργάνωση.

Ο Ολυμπιονίκης του σκιφ, Στέφανος Ντούσκος, πήρε τη δεύτερη θέση στη σειρά του με χρόνο 6.56.94 και θα μπει με αξιώσεις στον τελικό, διεκδικώντας ένα ακόμη μετάλλιο.

Στον τελικό της δικώπου θα βρεθούν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Χριστίνα Μπούρμπου. Τα κορίτσια πήραν την 2η θέση στους ημιτελικούς με χρόνο 7.18.71 και θα μπου΄ν την Κυριακή με αξιώσεις στον αγώνα για ν΄ ανέβουν στο βάθρο.

Μετάλλιο θα επιδιώξουν να φορέσουν στο στήθος τους και οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, μετά την 2η θέση που κατέκτησαν στη σειρά τους με χρόνο 6.57.06.

Τέλος, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου εξασφάλισαν την είσοδό τους στον καταληκτικό αγώνα της Κυριακής, με την τρίτη θέση που κατέλαβαν στα ημιτελικά, με χρόνο 6.15.26.

Στον β’ τελικό θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Καλανδαρίδης και Θανάσης Παλαιολόγος καθώς τερμάτισαν στην 6η θέση του ημιτελικού του διπλό σκιφ, με χρόνο 6.50.65.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.