Σκουντής: “Έχουμε πρόγραμμα για την ΚΟΕ”

Ο Βασίλης Σκουντής τόνισε πως το σημαντικότερο για την ΚΟΕ είναι να υπάρξει ένα πρόγραμμα, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομοσπονδία τα επόμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Σκουντής τόνισε πως το σημαντικότερο για την ΚΟΕ είναι να υπάρξει ένα πρόγραμμα, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομοσπονδία τα επόμενα χρόνια. Ο Σκουντής αναδείχτηκε δεύτερος σε ψήφους στον συνδυασμό του Κυριάκου Γιαννόπουλου και αναφέρθηκε στο τι θα αλλάξει στην κολυμβητική ομοσπονδία από εδώ και στο εξής. Ο Σκουντής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί με την ΚΟΕ: «Έχετε ακούσει που λένε ‘τραβάτε με κι ας κλαίω’; Έχω μια καψούρα μεγάλη για το πόλο και την κολύμβηση. Όπως λέει κι ο Πανταζής, ‘από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου’. Η γυναίκα μου είναι το μπάσκετ και το αίσθημά μου το πόλο από μικρό παιδί. Πράγματα που σε βοήθησαν να φτιάξεις το όνομα και τη ζωή σου πρέπει να τα βοηθάς και να προσφέρεις πίσω».

Για το τι βρίσκει στην ΚΟΕ: «Είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας. Υπάρχει μια παρακαταθήκη ανεκτίμητης αξίας. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και είμαστε σε μια ζορισμένη εποχή λόγω της πανδημίας. Με γεμίζει αισιοδοξία πως συμμετέχουν σε αυτή τη διοίκηση άνθρωποι που έχουν εμπειρία, μεράκι και πρόγραμμα. Σημαντικότερο από το όραμα είναι το πρόγραμμα. Υπάρχει μια μίξη ανθρώπων που θα βάλουν πλάτη για να πάμε την ομοσπονδία ένα βήμα παραπάνω».

Για τις εκλογές στην ΕΟΚ: «Έχουμε μια διοίκηση γαντζωμένη και προσεχώς θα έχουμε μια διοίκηση από το Πρωτοδικείο. Είναι μια πράξη εγωισμού από τη διοίκηση Βασιλακόπουλου, έχουμε την ανάδειξη ενός υπερτροφικού εγώ. Το άθλημα βρίσκεται σε πτώση σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και αντί να υπάρξει συστράτευση στο τέλος θα μιλάμε για συνενοχή όλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.