Εκτός ημιτελικού στα 3 μ. Τραμπολίνο οι Τσιρίκος και Αυθίνος

Έκαναν την προσπάθειά τους στον προκριματικό των Καταδύσεων από Τραμπολίνο 3 μ. οι δύο Έλληνες εκπρόσωποι Θανάσης Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος στην πρεμιέρα τους στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον απογευματινό ημιτελικό (προκρίνονταν οι 18 πρώτοι).

Ο Θανάσης Τσιρίκος βαθμολογήθηκε για υο σύνολο των βουτιών του με 322,85 β. και κατέλαβε την 37η θέση του προκριματικού και ο Θεόφιλος Αυθίνος με 312,30 και κατετάγη 39ος.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό των 3 μ. πήρε ο Κινέζος Γουάνγκ με 492,00 β., τη δεύτερη ο Βρετανός Λόγκερ με 457,80 β. και την τρίτη ο άλλος Κινέζος, ο Κάο, με 418,55 β.

Ο επόμενος αγώνας των δύο καταδυτών μας είναι η συμμετοχή τους στο  προκριματικό του 1 μ. Τραμπολίνο, την Πέμπτη (30/6) στις 13:00.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Μπορούσα πολύ καλύτερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και συλλέγω εμπειρίες. Πιστεύω πως θα έχω καλύτερη απόδοση στο επόμενο αγώνισμα”.

Ο Θανάσης Τσιρίκος είπε από την πλευρά του: “Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν μια καλύτερη θέση. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα αγωνίσματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!