Τσατήρας και Απλάντη οι νικητές στο Πανελλήνιο ανοιχτής θαλάσσης

Ο Αδάμ Τσατήρας του Πανελληνίου ΓΣ ήταν ο μεγάλος νικητής στα 5 χλμ. των Ανδρών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) όλων των κατηγοριών & Masters, του οποίου η αυλαία άνοιξε στην παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια.

Η επίδοση το νεαρού κολυμβητή ήταν 59:49.055. Στην κατηγορία των Γυναικών πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Στυλιανή Απλάντη του Ολυμπιακού (1ώρ.10:30.492).

Το ασημένιο μετάλλιο στους άνδρες κατέκτησε ο Δημήτρης Καϊτατζής του Μακεδονικού και το χάλκινο ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού. Στις γυναίκες το αργυρό πήρε η Γεωργία Παυλοπούλου του Ολυμπιακού και το χάλκινο η Αγγελική Ζαμαρία του Παλαιού Φαλήρου.

Στην κατηγορία των Παίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Μουστάκας του ΝΟ Λάρισας, το ασημένιο ο Χρήστος Γιαννακάκης του Πρωτέα Λαμίας και το χάλκινο ο Άγγελος Χριστοδούλου (Γλαύκος). Στην κατηγορία των Κορασίδων πρώτευσε η Κατερίνα Χρόνη (ΣΚ Ροή), δεύτερη η Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακελίου) και τρίτη η Μυρτώ Μανουσάκη (ΓΣ Ηλιούπολης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.