Παναθηναϊκός: Ιστορικό “ναι” στο πρότζεκτ του Βοτανικού

Το χρίσμα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να προχωρήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, έδωσε ο κόσμος.

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 3.000 μέλη (2994 για την ακρίβεια) του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εγκρίθηκε η συμφωνία της διοίκησης του Α.Ο. για τη Διπλή Ανάπλαση.

Για να ανοίξει ο δρόμος για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης απαιτούνταν ποσοστό τουλάχιστον 66.7%, με τα μέλη του Ερασιτέχνη να υπερψηφίζουν την πρόταση με σχεδόν 69% (68.7%), ανάβοντας το πράσινο φως για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού.

Mετά από το αποψινό αποτέλεσμα, το οποίο αποτελεί ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προχωρήσουν στην διαδικασία της υπογραφής των συμβάσεων και έπειτα θα τρέξουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να προχωρήσει το έργο.

Αυτό αναμένεται να συμβεί τους επόμενους μήνες, ενώ βάσει των δηλώσεων του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και δύο χρόνια αργότερα το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Ψήφισαν: 2.994
Έγκυρα ψηφοδέλτια: 2.985
Υπέρ: 2051
Κατά: 934
Άκυρα: 4
Λευκά: 5

Το μέλλον του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα θα είναι λαμπερό“, ήταν η πρώτη τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.