Ο Κόλιανιν ανέλαβε τον Ολυμπιακό

Ο Χρβόγε Κόλιανιν είναι ο αντικαταστάτης του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Ο 41χρονος Κροάτης επιστρέφει με νέο ρόλο στους Πειραιώτες, τους οποίους “υπηρέτησε”, τόσο ως παίκτης (την περίοδο 2011-12), όσο και ως συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου. Μάλιστα, πανηγύρισε ως βοηθός προπονητής την κατάκτηση του Champions League, το 2018 στη Γένοβα, και το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε, προκειμένου να αναλάβει τη Βουλιαγμένη.

Έμεινε τέσσερα χρόνια στο Λαιμό και πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του και εντάχθηκε στο επιτελείο της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (πρώτος προπονητής στους νέους και βοηθός του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ στην πρώτη ομάδα).

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Κόλιανιν ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους, να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Γνωρίζω πολύ καλά πώς λειτουργεί ο Ολυμπιακός, ξέρω τους στόχους που έχει κάθε χρόνο και, φυσικά, συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Όσον αφορά την ομάδα, έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Με αρκετά από τα παιδιά έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν, ενώ οι νέοι που θα έρθουν θα μας δώσουν πιο πολλή όρεξη για δουλειά. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα που θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.