Χάντμπολ: «Φωνές» της Πυλαίας για τη διαιτησία με την ΑΕΚ

Με ανάρτηση η διοίκηση της Πυλαίας διαμαρτύρεται για τις διαιτητικές αποφάσεις στην πρεμιέρα της Handball Premier με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι της Πυλαίας με την ΑΕΚ κρίθηκε στα τελευταία τρία λεπτά και η «Ένωση» με ανατροπή νίκησε 22-21 στο ΟΑΚΑ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανάρτηση διαμαρτύρεται για τις διαιτητικές αποφάσεις στο φινάλε του αγώνα, οι οποίες αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ήττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και τον τρόπο που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ, προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα.

Αποκορύφωμα, ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν τη λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδάκης, Γιακαλής με τρία εξώφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα, να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.