Διπλό «χτύπημα» από την ΑΕΚ

Δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ, ενισχύοντας περαιτέρω το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη αφορά την νεαρή Ολλανδή Αννα Πάουλι Ναόμι, η οποία είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας της, και προέρχεται από τη Λέιντεν, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Champions League. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το όνειρό μου να αγωνιστώ εκτός συνόρων της χώρας μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και τους ανθρώπους της που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύονται για να έρθω στην ομάδα», δήλωσε η Ναόμι.

Παράλληλα, η Ενωση ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Αγγελική Κολιτσοπούλου, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι στην Α1 με το Περιστέρι. Η 23χρονη περιφερειακός ξεκίνησε από τον Εθνικό και το 2016 εντάχθηκε στη Γλυφάδα, με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία νέων γυναικών. Επέστρεψε για μία χρονιά (2019-20) στον Εθνικό και εν συνεχεία γύρισε στη Γλυφάδα, με την οποία έφτασε ως τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου την περίοδο 2021-22. «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από μεριάς μου, μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία», δήλωσε η Κολιτσοπούλου, η οποία έχει αγωνιστεί με την εθνική νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017, κατακτώντας την τέταρτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.