Κατσάλη και Τσιώρη αγωνίστηκαν στον προκριματικό των γυναικών στην Αμβέρσα

Με την συμμετοχή της Ελβίρας Κατσάλη και της Μαγδαληνής Τσιώρη άνοιξε η ελληνική εκπροσώπηση στον προκριματικό των γυναικών, στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Αμβέρσας.

Η Ελβίρα Κατσάλη εκτέλεσε το πρόγραμμα της στις ασκήσεις εδάφους, όπου πήρε 11,166 βαθμούς και βρίσκεται στην 39η θέση της κατάταξης μέχρι στιγμής, ενώ η Μαγδαληνή Τσιώρη αγωνίστηκε στους ασύμμετρους ζυγούς και συγκέντρωσε 12,600 βαθμούς, που τη φέρνουν στην 24η θέση του αγωνίσματος προς το παρόν, έπειτα από τη διεξαγωγή τριών από τους συνολικά 10 προκριματικούς ομίλους.
 
Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες, που εξ αρχής είχαν πολύ δύσκολο έργο, έμειναν έξω από τους τελικούς του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (07-08/10), στους οποίους θα προκριθούν οκτώ αθλήτριες σε κάθε όργανο.
 
Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην Αθανασία Μεσίρη, η οποία θα αγωνιστεί αύριο (Δευτέρα 02/10, ώρα 17:15 – 18:35) και θα κυνηγήσει την Ολυμπιακή πρόκριση μέσω του σύνθετου ατομικού, συμμετέχοντας στον 7ο από τους 10 ομίλους του προκριματικού γυναικών.
Η 15χρονη πρωταθλήτρια θα παρουσιάσει τα προγράμματά της και στα τέσσερα όργανα με στόχο να πετύχει πολύ καλές εκτελέσεις και να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό άθροισμα, ώστε να κερδίσει μέσω της κατάταξης του σύνθετου ατομικού ένα από τα 14 Ολυμπιακά εισιτήρια που θα δοθούν στις εκπροσώπους ισάριθμων χωρών (εξαιρούνται οι αθλήτριες των χωρών που θα πάρουν ομαδική πρόκριση).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.