Ράφτης: “Ο Λευτέρης άξιζε τη δεύτερη θέση” (vid)

Ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη, όμως θεωρεί ότι η δεύτερη θέση του άξιζε καλύτερα.

Περήφανος και ικανοποιημένος είναι ο Δημήτρης Ράφτης για το νέο κατόρθωμα του Λευτέρη Πετρούνια. Ο προπονητής του χάλκινου Ολυμπιονίκη υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι ο αθλητής της ενόργανης γυμναστικής άξιζε τη δεύτερη θέση του βάθρου. Μάλιστα κατά τη γνώμη του η προσπάθεια του Κινέζου, Χάο Γιου δεν ήταν για το ασημένιο.

«Όλα καλά. Εγώ είμαι ευτυχισμένος, ο αθλητής μου κατέκτησε ξανά ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Παλεύαμε για το χρυσό, αντιλαμβάνομαι την πίκρα του Λευτέρη και τον αθλητικό εγωισμό, εγώ δεν έχω τον αντίστοιχο.

Είμαι περήφανος για την προσπάθειά του. Τρεις πόντοι ψηλότερα στην απελευθέρωση θα τον έφερναν ακίνητο και πιθανώς με το χρυσό μετάλλιο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως η θέση που άξιζε είναι η δεύτερη.

Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο δεύτερος Κινέζος δεν ήταν για τη δεύτερη θέση, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιες φορές θα αδικηθούμε, κάποιες θα ευνοηθούμε. Έτσι είναι το άθλημά μας.

Ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος, αυτός ήταν ο στόχος μας. Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη από όσους μας την έχουν δώσει», δήλωσε ο Δημήτρης Ράφτης.

Αναλυτικά το βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.