Ολυμπιακοί αγώνες: Τη λύγισε το άγχος

Επισήμως η Σιμόν Μπαϊλς αποσύρθηκε από τον τελικό του ομαδικού στην ενόργανη λόγω τραυματισμού. Από την δική της ανάρτηση ωστόσο λίγες ημερες αργότερα είναι ξεκάθαρο πως... την λύγισε το άγχος

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκυο, η Σιμόν Μπάιλς σε ανάρτηση της στο instagram έγραψε: «Υπάρχουν στιγμές που νιώθω το βάρος όλου του κόσμου στις πλάτες μου».

Η 24χρονη Αμερικανίδα, αποσύρθηκε από τον τελικό του ομαδικού στην ενόργανη και η επίσημη τοποθέτηση των υπεύθυνων της αποστολής των Η.Π.Α. (στις 27 Ιουλίου) ήταν πως η αθλήτρια τους τραυματίστηκε.
Ωστόσο, από τα γραφόμενα της στο διαδίκτυο το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκύπτει πως η απόλυτη σταρ της ενόργανης γυμναστικής, «λύγισε» από το άγχος.

Ήθελε να φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου που περίμενε – από εκείνη – την τέλεια παρουσία, αλλά…
Mετά από μια προσπάθειά της στο άλμα, η προσγείωση της δεν ήταν αναμενόμενη. Η Μπάιλς φάνηκε να παραπατάει και στην συνέχεια αποσύρθηκε. Πήγε στα αποδυτήρια, φόρεσε την φόρμα της και επέστρεψε εντός αγωνιστικού χώρου, εμφανώς απογοητευμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Χρεριάστηκε να περάσουν κάτι λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα και η Μπάιλς, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα μαζικής δικτύωσης τονίζει:

«Πρέπει να κάνω ό,τι είναι σωστό για μένα και να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία και να μην τη θέσω περαιτέρω σε κίνδυνο» αφήνοντας να εννοηθεί με σαφήνεια ότι δεν συνεχίζει στους Ολυμπαικούς αγώνες.

“Ζωντανό παράδειγμα” για την Μπάιλς είναι η κορυφαία τενίστρια Ναόμι Οσάκα η οποία αποχώρησε από το Ραλάν Γκαρός καθώς και από όλους τους υπόλοιπους φετινούς αγώνες, δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, γεγονός ειξαιρετικά σημαντικό για την μελλοντική της πορεία τόσο ως αθλήτρια, αλλά κυρίως ως άνθρωπος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.