Δ. Ανδρεόπουλος: Ο Ράπτης ακραίος, μας ενδιαφέρει ο Πρωτοψάλτης, να γίνουμε μόνιμοι πρωταθλητές… (video)

Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην εκπομπή "Στο Φιλέ"

Στην αποκάλυψη ότι ο Αλέξανδρος Ράπτης αλλάζει θέση και στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό προέβη ο ομοσπονδιακός τεχνικός και κόουτς του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» στον Ισίδωρο Πρίντεζη και τον Παντελή Λώλη. «Δεν υπάρχει προπονητής που να μην τον ενδιαφέρει ο Πρωτοψάλτης» είπε ο Ανδρεόπουλος για τον διακαή πόθο των οπαδών του «τριφυλλιού».

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

Ήταν αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό;

Ήταν μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός έδειξε την δυναμική και την σταθεροποίηση του. Εμεις έχουμε το δικό μας πλάνο, σκοπός μας είναι να γίνουμε μόνιμοι πρωταθλητές στο μέλλον. Βέβαια αν στοχεύεις σε έναν τίτλο και δεν καταφέρεις να τον κατακτήσεις, δεν είναι και το καλύτερο.

Ποιά ήταν τα λάθη που έγιναν την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό;

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα. Έφτασε ένα βήμα πριν την διοίκηση πρωτοδικείου. Σε αυτό το διάστημα έχασε αρκετούς παίκτες και μετά από αυτό κλήθηκε με ότι δυνάμεις είχε στα χέρια του να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες από την περσινή ομάδα.

Ο 7ος παίκτης έλειψε;

Τον Δεκέμβρη προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε, συμφωνήσαμε με τον Καναδό Ντε Ροκό, όμως την τελευταία στιγμή δεν ήρθε επειδή φοβόταν τον κορωνοϊό της Ευρώπης.

Ποιά λάθη έκανε η ΕΣΑΠ;

Πρώτα από όλα ήταν λανθασμένο το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων. Μετά την διακοπή από τον κορονοϊό οι ομάδες έπρεπε να παίζουν κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ από τις 16 Γενάρη μέχρι της 20 Απριλίου υπήρχαν ημερομηνίες, για να διεξαχθούν ομαλά οι αγώνες κάθε Σάββατο.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό;

Προτεραιότητα του Αλέξανδρου αυτή τη στιγμή είναι, ακόμα και για περιέργεια, να αγωνιστεί σε μια ομάδα του εξωτερικού και αυτό θα κοιτάξει να κάνει. Εγώ αυτό που είπα στον Αλέξανδρο είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, να μην βιαστεί να φύγει στο εξωτερικό, για να πάρει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και νιώσει απόλυτα έτοιμος.

Αν μείνει σε ποια θέση θα αγωνίζεται;

Η δυναμική του είναι τεράστια, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και ως ακραίος και ως διαγώνιος. Αυτό το απέδειξε και φέτος, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, ανταπεξήλθε σε μια άγνωστη θέση. Θα παίξει ακραίος…

Για τον γιο του Χαράλαμπο;

Εγώ είμαι ο πρώτος που λέει ότι μακάρι να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει επειδή είναι γιος μου. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και αντέχει ότι και αν λένε. Δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, είναι κάποιοι παίκτες σημαίες που δεν μπορούν να πάνε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και τούμπαλιν. Ένας από αυτούς είναι και ο Χαράλαμπος.

Θα ήθελες τον Πρωτοψάλτη στον Παναθηναϊκό;

Υπάρχει προπονητής που δεν θέλει τον Πρωτοψάλτη στην ομάδα του; Πέρυσι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να τον εντάξουμε στην ομάδα μας, όμως δεν τα καταφέραμε. Οι συνθήκες δεν ευνόησαν. Κάποιες φορές μπορεί να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή, κάποιες άλλες όχι.

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη σημαίνει και αύξηση του μπάτζετ;

Ο Παναθηναϊκός μετά από 10 χρόνια βγαίνει και παλι στην Ευρώπη. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση. Αυτό σημαίνει επιπλέον παιχνίδια, άρα ο σχεδιασμός και το στήσιμο της ομάδας πρέπει να είναι “βαρύς”, με πιο πλούσιο πάγκο.

Ποιο είναι το σχόλιο σας, για την απόσυρση του Πανταλέων;

Θυμάμαι τον Σωτήρη ένα μικρό αδύνατο παιδάκι, τον φέραμε από την θύρα 13. Αυτό το παιδί αναπτύχθηκε, δημιούργησε μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και την Εθνική μας ομάδα. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός τον τίμησε, όπως του άρμοζε.

Για την απουσία Φιλίποφ απο΄την Εθνική;

Μου ζήτησε να μην είναι στο πρώτο στάδιο. Η πόρτα της Εθνικής θα είναι πάντα ανοικτή για τον Δημήτρη.

Όσον αφορά την Εθνική στον Παπαλεξίου τι είδες;

Πρέπει να τον περιμένουμε, είναι ένα από τα παιδιά που αγωνίζεται σε μια θέση που δεν είμαστε τόσο ισχυροί. Έχει τη μεγάλη δυναμική και πρέπει να τον βοηθήσουμε να την ανάπτυξει. Στις κλήσεις πρέπει σε κάθε θέση να υπάρχουν παιδιά που θα είναι η συνέχεια της Εθνική μας ομάδας. Μαζί με τους βετεράνους πρέπει από πίσω να έρχονται σιγά σιγά παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Τι έχετε να πείτε για τον Τακουρίδη;

Ο Τακουρίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, καταθέτει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Όμως, η Εθνική πρέπει να προχωρήσει.

Τι νέα θα δούμε στην Εθνική;

Έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέλο πάνω σε δύο άξονες, στην ταχύτητα της επιθετικής ανάπτυξης και στο σερβίς. Τώρα στην προετοιμασία θα δούμε τι χαρακτηριστικά υπάρχουν και θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.