Έκοψαν την πίτα τους οι Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας και Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων και στη ζεστή ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τα διαφορά σωματεία, έκοψαν το Σαββατοκύριακο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Τοπικές Επιτροπές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων και στη ζεστή ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τα διαφορά σωματεία, έκοψαν το Σαββατοκύριακο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Τοπικές Επιτροπές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Το Σάββατο έκανε την καθιερωμένη γιορτή της η Τ.Ε. στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή ακολούθησε αυτή της Πάτρας, αμφότερες σε μικρή διακοπή της αγωνιστικής δράσης και με την ιδανική συντροφιά αθλητών, προπονητών, παραγόντων και γονιών. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων οι Τ.Ε. απένειμαν και τα έπαθλα στις ομάδες, που πρωταγωνίστησαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τοπικού επιπέδου για την αγωνιστική περίοδο  2012-2013, ενώ έγιναν και ειδικές βραβεύσεις.

Η Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας έκοψε τη βασιλόπιτα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσά της, στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ., παρουσία περισσότερων από 100 ατόμων. Από τα σωματεία, το φλουρί έπεσε στον Κορωναίο Καβάλας, το οποίο κέρδισε τρία σετ πλήρους ρουχισμού, που χορηγεί η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Από τους αθλητές, τυχερός ήταν ο έφηβος Δημήτρης Γεωργόπουλος από την Ένωση Αρμενίων Αθλητών. 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας για την υψηλότερη βαθμολογία από τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας στον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων (ήταν 3ος) και την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Τ.Ε. και α΄αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τριγωνάς.

Για τις επιτυχίες τους στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής κατηγορίας Β. Ελλάδας πήραν τα έπαθλά τους ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (πρωταθλητής), ο O.E.A. Βέροιας (δευτεραθλητής), ο Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου και ο Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης (3οι στην κατάταξη) στους άνδρες, ο Ο.Ε.Α. Έδεσσας, ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και ο Α.Σ. Δύναμη Λάρισας, που κάλυψαν αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις στις γυναίκες. 

Τα έπαθλα απένειμαν η γενική γραμματέας της Τ.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Τασούλα Κοκκίνου και η ταμίας της Τ.Ε. Μελίνα Φωτιάδου στις γυναίκες. Επίσης, βραβεύτηκε ο Σωκράτης Παπασάβογλου για τη μακρόχρονη πορεία του ως ομοσπονδιακός προπονητής του κλιμακίου της Θεσσαλονίκης (από το 1996 έως το 2013). Το βραβείο απένειμε το μέλος της Τ.Ε. και του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χριστάκης Κανάρης.

Στην αίθουσά της στην Πάτρα έκανε χτες το μεσημέρι τη μικρή γιορτή της και η Τ.Ε. Πελοποννήσου. Η βασιλόπιτα έκρυβε τέσσερα φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε δώρα της STAG, χορηγού εταιρείας της ομοσπονδίας. Τα φλουριά έπεσαν στους Νίκο Τομαρά, Κώστα Μπίκα, Μάριο Στρατογιάννη, Κώστα Σολωμό. Οι δυο πρώτοι κερδίζουν από μια φόρμα STAG και οι υπόλοιποι δύο από ένα σετ σορτσάκι και μπλούζα STAG.

Οι ομάδες που πήραν τα έπαθλα για τις επιτυχίες τους στην τοπική Β΄Εθνική ήταν ο πρωταθλητής Ίφιτος Πατρών, ο 2ος  Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος και ο 3ος Α.Ο. Γαλήνη στους άνδρες, ο Α.Ο. Παγώνα Πάτρας, ο Α.Ο. Φαέθων και ο Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών αντίστοιχα στις γυναίκες. Τις απονομές έκαναν ο Παναγιώτης Κογκόλης, πρόεδρος του Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας «Δημήτρης Τόφαλος» στους άνδρες και ο Νίκος Ζαφειρόπουλο, μέλος της διοίκησης του ΠΕΑΚ στις γυναίκες.

Επίσης, ο Α.Ο. Παγώνα Πάτρας, που πήρε πέρσι την 3η θέση στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, βραβεύτηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα επειδή στη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν μπόρεσε να παραστεί κάποιος εκπρόσωπος του σωματείου και να πάρει τα μετάλλια. Την απονομή έκανε η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Καρβούνης και Κουλούρης.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Τ.Ε. Πελοποννήσου Παναγιώτης Τζόβολος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των πατρινών σωματείων κατά την περασμένη σεζόν: Την 5η θέση των Φοινίκων Πάτρας στον πίνακα αξιολόγησης σωματείων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στα σωματεία που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες (Α.Ο. Παγώνα στην Α1 ανδρών, Ίφιτος, Ε.Α. Βόχας, Ποσειδών Λουτρακίου στην Α2 ανδρών και Φοίνικες Πάτρας στην Α2 γυναικών), στην καλή δουλειά, που γίνεται στα νέα σωματεία, όπως και στην επιτυχία του αναπτυξιακού όπεν Πάτρας «Γιάννης Ασημακόπουλος».
 
Τόνισε ότι όλα στηρίζονται στη συνεργασία και την αγάπη για το άθλημα και πως η Τ.Ε. είναι ανοιχτή σε προτάσεις για το καλό του αθλήματος και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη της Τ.Ε. και τους διαιτητές. Τη γιορτή χαιρέτησε και η Κατερίνα Σπανού, η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά, μίλησε για τις πρόσφατες επιτυχίες του αθλήματος και τις προσπάθειες της ομοσπονδίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.