Στόχος της ΔΕΜΑ και της Οργανωτικής Επιτροπής η διοργάνωση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Σε άριστο κλίμα και με κοινή βούληση να διοργανωθούν οι καλύτεροι Αγώνες της ιστορίας ολοκληρώθηκαν οι τετραήμερες συναντήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» με την αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών κατά τη διάρκεια του συνάντησης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ στο Δημαρχείο της πόλης του Ηρακλείου, ο πρόεδρος Ντάβιντε Τιτζάνο εξήρε το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής όσον αφορά την προετοιμασία των Αγώνων και εμφανίστηκε βέβαιος ότι αυτή η διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ δήλωσε:

«Οι συναντήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα. Από ό,τι είδαμε υπάρχουν πολλοί τομείς όπου η Οργανωτική Επιτροπή είναι ήδη έτοιμη. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το KarterosSportsCenter όπου θα διεξαχθεί η πλειονότητα των αθλημάτων. Είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες και τη διάθεση όλων και άρχισα να νιώθω από τώρα την ένταση των Αγώνων.

Ανήκουμε όλοι, η ΔΕΜΑ και η Οργανωτική Επιτροπή, σε μία ομάδα, με κοινό στόχο να είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τους Αγώνες με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Είμαι σίγουρος ότι θα αυτοί θα είναι οι καλύτεροι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της ιστορίας».

Από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος Νίκος Νταμπακάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Αγώνες θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία:

«Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Δήμαρχοι του Ηρακλείου και του Μαλεβιζίου, που ήταν παρόντες στη συνάντηση, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τη διοργάνωση, όπως πράττουν σε όλη τη διάρκεια της θητείας τους, ενισχύοντας τις αθλητικές δράσεις και τις υποδομές.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τόνισε: «Το Ηράκλειο έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε ό,τι θεωρείτε ότι θα συμβάλλει στην επιτυχία των Αγώνων».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Δήμος μας αποτελεί κομμάτι των Αγώνων. Κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για την επιτυχία της διοργάνωσης».

Τη συνεδρίαση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έχε παίξει ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»:

«Όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά της όχθης και πασχίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρά τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας με τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών, οργανωτικά όλα κυλούν άψογα στην προετοιμασία των Αγώνων.

Επενδύουμε στα αθλήματα της άμμου και της παραλίας, είναι ο στόχος μας να τα αναπτύξουμε.

Θέλουμε ό,τι έχουμε ξεκινήσει να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία, να τιμήσουμε τους φιλοξενούμενούς μας, ώστε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον τόπο μας.

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με σκοπό η Κρήτη, το Ηράκλειο να βρεθούν πολύ ψηλά!

Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Θέλουμε να διοργανώσουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες της ιστορίας!».

Ακολούθησε η εξαιρετική παρουσίαση της προόδου των προετοιμασιών της διοργάνωσης και του πλάνου των Αγώνων από τον εκτελεστικό διευθυντή, Νίκο Προβιά.

Το «παρών» στη συνάντηση από την πλευρά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έδωσε ο γ.γ. Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Αγώνων, Στρατηγός Σουχέιλ Χούρι προχώρησε σε έναν απολογισμό των συναντήσεων με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:

«Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Τις τέσσερις μέρες που βρίσκομαι στην Κρήτη είχα τη χαρά να συμμετάσχω σε πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ό,τι άλλο χρειαστεί να γίνει. Είδαμε ένα δείγμα αριστείας εδώ στο Ηράκλειο!».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος Μεσογειακών Αγώνων, Μοχάμεντ Ζρίμπι: «Μόνο ευχαριστίες για εσάς για την παρουσίαση που κάνατε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ευελιξία που δείχνετε στα αιτήματα των υπεύθυνων των αθλημάτων. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν εξαιρετικοί Αγώνες!».

Καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών μηνών που απομένουν μέχρι την έναρξη των Αγώνων στις 9 Σεπτεμβρίου, οι δύο πλευρές, ΔΕΜΑ και Οργανωτική Επιτροπή θα βρίσκονται συνεχή επαφή και εγρήγορση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.