Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 το 7ο MaskaRun Ορχομενού

Ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr, διοργανώνουν το 7ο MaskaRun Ορχομενού 2023 το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία).

Τι είναι το MaskaRun

Το MaskaRun είναι μια πολύχρωμη γιορτή, αγώνας δρόμου-περίπατος, απόστασης 3χλμ στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016. 

Έκτοτε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ενώ ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά.

ΣΤΟΧΟΣ είναι η συμμετοχή, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας. Μια πρόσκληση αλλαγής τρόπου ζωής, διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο καρναβαλικό ΚΛΙΜΑ οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται από τους διοργανωτές να μακιγιαριστούν, να φορούν αποκριάτικες στολές, μάσκεςκαπέλα ή ό,τι πρωτότυπη μεταμφίεση μπορούν να σκεφτούν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του εμπνευστή του MaskaRun Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά.

ΓιατίMaskaRun;

Συνδέει τον αγώνα δρόμου, το τρέξιμο – Run – με το γεγονός, τις Απόκριες – Maska – στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται (Καρναβάλι Ορχομενού). Η ονομασία θα έπρεπε να περικλείει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για το σκοπό τον οποίο δημιουργήθηκε. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε και ονομάστηκε MaskaRun.

«Στο MaskaRunΟρχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης».

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. ΔΩΡΕΑΝ: Συλλεκτικά χειροποίητα μετάλλια, μπλουζάκια, τοπικά εδέσματα, φρούτα και πολλές εκπλήξεις.

·       Περισσότερα:   MaskaRun.gr fbYouTube#MaskaRun

·       Βίντεο, Φωτογραφίες από το 6ο MaskaRun  https://maskarun.gr/maskarun-2022/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.