Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

1-3 Ιουλίου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων OAKA «Νίκος Γκάλης»

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022.

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές και αθλήτριες του cheerleading από 21 χώρες εκ των οποίων και 20 ελληνικές ομάδες, αναμένεται να εντυπωσιάσουν το ελληνικό κοινό και όχι μόνο, καθώς μέρος των αγώνων θα μεταδοθεί και σε live streaming από το Ολυμπιακό Κανάλι.

Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σερβία, Σουηδία, Ελβετία και Ουκρανία, είναι οι χώρες που θα βρεθούν στην Αθήνα και θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading.

Στo ΟΑΚΑ, αναμένεται να παραβρεθούν πλήθος επισήμων τόσο από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού.

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας μέχρι σήμερα στο άθλημα του Cheerleading. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας δείχνει η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading», αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την κυβέρνηση για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια προς την Ομοσπονδία αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.